Μύκονος – Τσάκωσαν πάρτι σε βίλα με ναρκωτικά και 200 καλεσμένους (βίντεο από μέσα)

featured image


Στο προσκήνιο βρίσκεται και πάλι η Μύκονος μετά τις 4 συλλήψεις που πραγματοποίησαν αστυνομικοί, αφού αρχικά προσποιήθηκαν τους καλεσμένους σε πάρτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πάρτι στη βίλα στη Μύκονο γινόταν κι ευρεία διακίνηση διάφορων ναρκωτικών ουσιών. Μάλιστα, στην εξίσωση μπαίνει και γιος πρώην αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος συγκεκριμένος είναι 35 ετών και δημοτικός σύμβουλος στο νησί του Αιόλου.
Στα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το MEGA από το πάρτι στην πολυτελέστατη βίλα, φαίνεται ότι υπήρχαν παραπάνω από 200 καλεσμένοι.Στην καταγγελία που έγινε στην αστυνομία αναφέρθηκε ότι εκτός από την ηχορύπανση, μπορεί να γίνεται και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Έτσι, δύο αστυνομικοί με πολιτικά προσποιήθηκαν τους πελάτες και πήγαν στο πάρτι. Στο εσωτερικό του πολυτελούς σπιτιού διέμειναν για πάνω από 50 λεπτά, όπου διαπίστωσαν ότι πέρα από την δυνατή μουσική γινόταν και διακίνηση ναρκωτικών.

Όταν έφθασε η αστυνομία στην βίλα, οι υπεύθυνοι του οικήματος προσπάθησαν να χαμηλώσουν την μουσική, αλλά πια ήταν αργά. Ως υπεύθυνος παρουσιάστηκε ο δημοτικός σύμβουλος.

Στην έρευνα βρέθηκαν Mεθαμφεταμίνες, κάνναβη ενώ συνελήφθησαν ακόμα τρεις, ανάμεσα στους οποίους είναι και μία γυναίκα που διατηρεί δεσμό με τον αδερφό του 35χρονου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.