Μετά το τέλος από τηλεόραση και θέατρο: «Χρυσές» δουλειές για τον Παύλο Χαϊκάλη, βγάζει 120€ τη 1,5 ώρα

featured image


Παύλος Χαϊκάλης: Mετά την εμπλοκή του ονόματός του στο κίνημα #metoo, ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του, απομακρύνθηκε από τον χώρο του θεάματος και επέλεξε να καλλιεργήσει την κλίση που έχει στην αστρολογία.

Παύλος Χαϊκάλης: Τα χρήματα που βγάζει από το νέο του εγχείρημα

Όπως φαίνεται τελικά, το νέο του εγχείρημα πέτυχε. Μάλιστα πριν από μερικούς μήνες, ο πρώην ηθοποιός είχε έρθει στο προσκήνιο για την αστοχία που είχε κάνει να δηλώσει δημόσια πως σκιαγράφησε τον αστρολογικό χάρτη του βιαστή και προαγωγού της 12χρονης από τα Σεπόλια, Ηλία Μίχου.Ο Παύλος Χαϊκάλης είχε πει σε συνέντευξή του στο παρελθόν: «Η αστρολογία είναι μια εσωτερική αναζήτηση, ψυχολογία, το να κατανοήσεις το σχέδιο του θεού πάνω στον άνθρωπο. Σε βοηθά να καταλάβεις γιατί έχεις έρθει στη γη».

Ποιες είναι όμως οι απολαβές του από το νέο του εγχείρημα;

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο πρώην ηθοποιός – και πλέον αστρολόγος – Παύλος Χαϊκάλης, χρεώνει 120 ευρώ για 1,5 ώρα συνεδρίας, έχοντας πρώτα σπουδάσει αστρολογία σε σχολή που ιδρύθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα, επιθυμώντας να επισημοποιήσει με έναν τίτλο σπουδών τις μεταφυσικές του αναζητήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.