Υποβρύχιο που αγνοείται κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού: Ακούστηκαν «ήχοι» στην περιοχή της έρευνας (vid)

featured image


«Γδούποι» κάτω από το νερό στην έρευνα για υποβρύχιο που αγνοείται κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού στον Ατλαντικό Ωκεανό.

«Γδούποι» ακούστηκαν κάτω από το νερό κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έρευνας στον Ατλαντικό Ωκεανό για το μικρό υποβρύχιο με πέντε επιβαίνοντες που αγνοείται κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού, ανέφεραν χθες Τρίτη (20/6) αμερικανικά ΜΜΕ και η αμερικανική ακτοφυλακή.Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, αναγνωριστικό αεροσκάφος P8 της Πολεμικής Αεροπορίας του Καναδά κατέγραψε «γδούπους στον τομέα για 30 λεπτά» και «μερικές ώρες αργότερα, αναπτύχθηκε κι άλλο σόναρ και οι γδούποι ακούγονταν ακόμη». Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, επικαλούμενο εσωτερικό έγγραφο της αμερικανικής κυβέρνησης, έκανε επίσης λόγο για κρότους, χωρίς να διευκρινίσει ωστόσο πότε έγιναν αντιληπτοί.

Η αμερικανική ακτοφυλακή από την πλευρά της επιβεβαίωσε πως καναδικό αεροσκάφος εντόπισε ήχους κάτω από το νερό στην έρευνα όπου πιστεύεται πως βρίσκεται το μικρό υποβρύχιο, αλλά χωρίς περαιτέρω αποτέλεσμα και πρόσθεσε πως η έρευνα συνεχίζεται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.