Αιχμές από Πισπιρίγκου. «Ο Δασκαλάκης γνωρίζει καλά τι έγινε με τα παιδιά»

featured image

Εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλόνισε την πανελλήνια κοινή γνώμη όσο καμία άλλη, αυτή με τα 3 νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα, με την 33χρονη μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου να κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Την ίδια στιγμή, εξάλλου, έτοιμος να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής και για τη νέα δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας εμφανίζεται ο Μάνος Δασκαλάκης προκαλώντας την οργή της 33χρονης προφυλακισμένης πρώην συζύγου του.

«Το πράξαμε και για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας του ίδιου κοριτσιού σε βάρος της μητέρας του ενώ το ίδιο θα κάνουμε και στις περιπτώσεις της Μαλένας και της Ίριδας αν ασκηθούν διώξεις και για τους ενώ λόγω θανάτους», είπε χαρακτηριστικά για τις κινήσεις του Μάνου Δασκαλάκη ο δικηγόρος του, Δημήτρης Καράμπελας.

Σύμφωνα με τον ίδιο αυτό που θέλει να μάθει ο Μάνος Δασκαλάκης είναι η αλήθεια για τους θανάτους των τριών παιδιών του και γι’ αυτό επαφίεται στην ελληνική Δικαιοσύνη προκειμένου να πάρει απαντήσεις.


  • Τα σχέδια αυτά του Μάνου Δασκαλάκη προκάλεσαν την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου την οποία μετέφερε ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Η εντολέας μου αισθάνεται έκπληξη για την πρόθεση αυτή για τον πρόσθετο λόγο πως σε πολλά από τα προηγούμενα καρδιακά επεισόδια του παιδιού στην Πάτρα ήταν παρών (σ.σ. ο Μάνος Δασκαλάκης) και τα είδε με τα μάτια του και υπάρχει απορία πώς θα υπάρξει παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας.


Ο ίδιος γνωρίζει ότι δεν έχει γίνει ποτέ καμία εγκληματική ενέργεια εναντίον των παιδιών του», είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

  • Σημειώνεται, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της 9χρονης κόρης της, την περίοδο που νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας

Τη συμπληρωματική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης, στον οποίο είχε σταλεί η δικογραφία από την ανακρίτρια προκειμένου να υποβάλλει την πρόταση του προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Ωστόσο, εκείνος μελετώντας το περιεχόμενο των καταθέσεων και των στοιχείων των ιατροδικαστικών εκθέσεων έκρινε το επεισόδιο που οδήγησε σε τετραπληγία το κοριτσάκι δεν ήταν τυχαίο. Κατά τον εισαγγελικό λειτουργό, η 33χρονη γυναίκα λίγους μήνες πριν – όπως κατηγορείται – χορηγήσει τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης στο παιδί της αφαιρώντας του τη ζωή, είχε προσπαθήσει και πάλι να το δολοφονήσει και μάλιστα μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.