Τα πολλά κενά και οι αντιφάσεις του Δασκαλάκη. Ο ρόλος της ψυχολόγου

featured image

«Ξέρετε τι έχω πάθει; Έπαθα ένα κενό από την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας και μετά… ήταν σαν να μην είχε γίνει τίποτε πιο πριν. Σαν να έπαθε η Τζωρτζίνα αυτό και να χάθηκε ο κόσμος. Η Τζωρτζίνα ήταν η ζωή μου. Για μένα ήτανε τα πάντα αυτό το παιδί…», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στην ψυχολόγο.

  • Σε όλες τους τις συζητήσεις ο Μάνος μιλούσε για τα παιδιά του με τη σειρά της γέννησης τους και όχι με τα ονόματα, και εκτιμάται ότι είχε μια συναισθηματική αποσύνδεση από αυτά, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην έκθεση της η ψυχολόγος.

Όπως φέρεται να της είπε: «η Τζωρτζίνα ήταν το δικό μου το παιδί και η Μαλένα της Ρούλας…η Μαλένα είχε γεννηθεί την ίδια μέρα και ώρα με την Ρούλα….Είναι ένα συν που προστίθεται ακόμη στη σχέση τους».

  • «Το δεύτερο παιδί, η μητέρα της την τάιζε και την φρόντιζε με το ζόρι. Η ίδια δεν το ήθελε. Μετά το παραδέχθηκε. Κάποια στιγμή της “έβαλα χέρι”: είναι το παιδί σου τι κάνεις; Κι έτσι συνήλθε…ήταν διστακτική με την Μαλένα τότε. Μετά έγιναν αχώριστες, σε υπερβολική δόση αχώριστες…», είπε ο πατέρας των τριών κοριτσιών που έχουν δολοφονηθεί.

Μάλιστα, τόσο στον ίδιο όσο και στην ψυχολόγο έκανε μεγάλη εντύπωση ότι τα παιδιά δεν έκλαιγαν ποτέ το βράδυ και μάλιστα τις νύχτες και φαίνεται σαν να “εξουδετερώνονταν”, όπως αναφέρει η ψυχολόγος.



  • «Ήταν θαύμα αυτό με τον ύπνο…από 6-7 μηνών η Τζωρτζίνα κοιμόταν στις 23.00 και ξυπνούσε το πρωί στις 10:00 …και τα τρία παιδιά, ειδικά τα άλλα δύο μετά, καθόλου δυσκολία στον ύπνο… Δεν υπήρχε καθόλου κλάμα το βράδυ…», είπε ο Μάνος, που μίλησε και για την εξάρτηση της κατηγορουμένης από τον ίδιο, μέσω της γέννησης των παιδιών.

 

Όπως είπε, αναφερόμενος στην Ίριδα, «η σύζυγος μου το ήθελε πολύ, γιατί πίστευε ότι μέσα από τη γέννηση ενός παιδιού δίναμε μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο μας… και πράγματι μας βοήθησε. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι η Τζωρτζίνα δεν ανέφερε τίποτα για τις αδερφές της. Έλεγε απλά ότι “η αδερφή μου είναι ψηλά και με προστατεύει”, με συναισθηματική απόσταση».

Παράλληλα, άφησε πολλές αιχμές για την εγκυρότητα όσων φέρεται να έχει ζωγραφίσει η Τζωρτζίνα, αλλά και για την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας, λέγοντας στην ψυχολόγο «Γύρισε και μου είπε “από εσένα γίνονται όλα αυτά, από εσένα μπήκε στο νοσοκομείο το παιδί, επειδή χωρίζουμε, επειδή κάνουμε…”. Ήθελε όλο αυτό να το ρίξει στο παιδί, να έχει μοχλό το παιδί, για να με κάνει εμένα να γυρίσω πίσω, να κάνω πίσω…»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.