Σαλεμένη – Αυτή είναι η 28χρονη που φοράει πάνες και έχει τρέλα με την… πιπίλα

featured image

Μπορεί το πρωί να είναι μία σοβαρή επαγγελματίας που εργάζεται σε μια εταιρεία ως αναλύτρια κυβερνοασφάλειας, αλλά όταν γυρνάει σπίτι της …γίνεται το «έλα να δεις».

Μεταμορφώνεται σε μία κοπέλα που παλιμπαιδίζει και φορά πάνες και πιπίλες σαν μωράκι. Η 28χρονη Λούσι, μάλιστα, δεν τα κρατά για τον εαυτό της, αλλά μοιράζεται αυτές τις στιγμές και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ίδια δηλώνει πως δεν νιώθει καμία ντροπή για αυτή την επιλογή της, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται για κάποιο σεξουαλικό φετίχ που έχει.

Τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται ακόμα πιο περίεργα όταν συνειδητοποιούμε πως υπάρχει και ομάδα ανθρώπων που μοιράζονται την ίδια αγάπη, την ΑBDLs – Adult Baby/Diaper Love. Όπως δηλώνει και η ίδια: «Αυτό το γκρουπ το ανακάλυψα όταν ήμουν έφηβη και μετά από αναζήτηση στη Google» δηλώνει στο πρακτορείο Media Drum World και αναμεταδίδει η New York Post. «Μέχρι τότε δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι με τα ίδια γούστα με εμένα».


Πώς όμως ξεκίνησε αυτό το ενδιαφέρον της για τις πάνες; «Ήμουν 8 ή 9 ετών όταν ένιωσα για πρώτη φορά αυτά τα συναισθήματα και ήταν πολύ μπερδεμένο» εξηγεί. Τότε άρχισε να κλέβει τις πάνες της αδελφής της και να τις φοράει για λόγους άνεσης, αν και σπάνια έκανε την ανάγκη της σε αυτές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.