"Μωρή ξεφτιλισμένη Καραβάτου..." - Οργή από το Twitter για το ακραίο περιστατικό με τον Πιλίδη στον Τι λες τώρα

featured image

«Μωρή ξεφτιλισμένη Καραβάτου…» – Οργή από το Twitter για το ακραίο περιστατικό με τον Πιλίδη στον Τι λες τώρα

Ένα ακραίο περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα της εκπομπής Τι λες τώρα, το μεσημέρι της Κυριακής 5/6. Καλεσμένος στο πλατό ο Γιωρίκας Πιλίδης βγήκε εκτός εαυτού και ξέσπασε σε κλάματα μετά από συζήτηση που είχε με τον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Πάλης, σχετικά με τον αποκλεισμό του από τους Μεσογειακούς αγώνες.

Όπως ανέφερε ο αθλητής, όλα αυτά που λένε για τα χρήματα που έχει λάβει και τους γιατρούς είναι ψέματα, ενώ τον εν λόγω Αντιπρόεδρο πρώτη φορά έβλεπε στη ζωή του. Το κλίμα on air ήταν πολύ άσχημο, με αποτέλεσμα να «λυγίσει’ και η Κατερίνα Καραβάτου να πάει στο πλευρό του για να τον ηρεμήσει.

«Μας λέει ψέματα μπροστά στα μούτρα μας. Δεν μπορώ να το βλέπω αυτό το πράγμα, σας παρακαλώ. Αφήστε με να φύγω. Δεν με στέλνουν στους αγώνες και θα βγει αυτός να μου πει κάτι; Βγαίνει και μου λέει ότι είχα γιατρό; Πότε είχα γιατρό; Ψεύτη! Να μας πει ποιος έφαγε τις 150.000 ευρώ. Γελάς; Γελάς κιόλας. Δεν ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα! Δεν μπορώ άλλο», ακούγεται να λέει ο Πιλίδης και εκεί ξεκίνησε το περιστατικό που εξόργισε όλο το διαδίκτυο.

Τα tweets που κατακεραυνώνουν την εκπομπή, την Καραβάτου και τον Κωνσταντινίδη

Οι χρήστες του Twitter έγιναν έξαλλοι με την αντίδραση που είχαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Όπως έγραφαν την ώρα που προβαλλόταν η εκπομπή Τι λες τώρα, τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο δημοσιογράφος δεν έκαναν τίποτα για να τον προστατεύσουν ξεφτιλίζοντας τον δημόσια με σκοπό να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης τους.


Τα tweets είναι αδιανόητα, αφού όλοι βγήκαν εκτός εαυτού με το περιστατικό. Ο Γιωρίκας είναι ένας πολύ αγαπητός αθλητής και δεν γινόταν να μην τον υποστηρίξουν. Μάλιστα, θέση πήρε και η Ρούλα Κορομηλα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.