Αμετανόητος ο Snik: «Όποιος σηκώνει χέρι κόβεται…»!

featured image

Συνεχίζει την βεντέτα που ξεκίνησε ανάμεσα στους δυο τράπερ

Δεν φαίνεται να βάζουν μυαλό οι τράπερ που πρωταγωνίστησαν στο βίαιο επεισόδιο κατά τη διάρκεια των μουσικών βραβείων Mad Video Music Awards και συγκεκριμένα ο Snik με τον Light που «έπαιξαν» ξύλο.

Μάλιστα ο Snik βγήκε στο Instagram να εξηγήσει τους λόγους που πιάστηκε στα χέρια με τον Light και να αποδείξει ότι είναι αμετανόητος λέγοντας:

«Καλησπέρα, καλημέρα. Δεν έχω μπει καν στον κόπο να δω τι λένε τα πρωινά και τα πάνελς για τα χθεσινοβραδινά σκηνικά. Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι κάποια πράγματα είναι αληθινά, δεν είναι ψεύτικα όπως τα βραβεία που δίνουν ή τα παρακαλετά που μας κάνουν κάθε χρόνο για να παίξουμε. Είχαμε ενημερώσει και οι δυο πλευρές να είμαστε χωριστά γιατί έχουμε κάποιο πρόβλημα που αφορά εμένα και τον συγκεκριμένο τύπο.


Δε το σεβάστηκαν γιατί θέλανε να κάνουν views παραπάνω. Οκ, σεβαστό και αυτό, τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ θέλω από μεριάς μου να ζητήσω ένα συγγνώμη από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί και είδε όλο αυτό το σκηνικό και από τους καλλιτέχνες που ήταν On perform την ώρα που έγινε αυτό.


Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εγώ προσωπικά δεν ξεκίνησα κάποιον καβγά. Γενικά, όποιος σηκώνει χέρι, κόβεται είτε είναι σε βραβεία είτε κάπου αλλού» είπε συγκεκριμένα.

Και απευθυνόμενος στον Light«Βγες τώρα πάλι στις ειδήσεις και πες ότι είσαι ο δρόμος. Βγες όμως με τα μουτράκια σου. Εδώ είμαστε εμείς. Δυο χέρια, τρία πόδια. Στο βίντεο που ανέβασα εγώ φαίνομαι να κάθομαι δίπλα στην κοπέλα μου και να χειροκροτάω και έρχεται αυτός ο man να μου κάνει επίθεση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.