MAD VMA 2022: Snik, Light και Trannos διέλυσαν την εκδήλωση - Αγριο ξύλο με μπουνιές, καρέκλες και αποδοκιμασίες

featured image

Ενα πάρτι με χιλιάδες νέους και εκατοντάδες διάσημους καλλιτέχνες εξελίχθηκε ακόμη μια χρονιά σε… ροντέο για τους τράπερ. Τα μουσικά βραβεία Mad Video Music Awards 2022 στιγματίστηκαν από τη συμπλοκή των LightSnik και Trannos! Το αποτέλεσμα ήταν η διοργάνωση να διακοπεί τουλάχιστον δύο φορές, το κοινό να αποδοκιμάσει τους τράπερ και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες να πάρουν το μικρόφωνο και να ζητήσουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο παρουσιαστής, Θέμης Γεωργαντάς αναγκάστηκε να απολογηθεί για τα συμβάντα και να πει πως «η βία δεν οδηγεί πουθενά» ενώ η Ελενα Παπαρίζου παραλίγο να… γρονθοκοπηθεί μέσα στα επεισόδια.

Διαβάστε ακόμη: MAD VMA 2022: Ετρεχε να γλιτώσει η Παπαρίζου στον καυγά – Νέα συμπλοκή ανάμεσα σε Light και Trannos

Οι SnikLight και Trannos συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή, την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε ανέβει στη σκηνή, για να δώσει βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου. On stage βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, για να κατευνάσει τα πνεύματα.



Σημειώνεται, ότι Snik και Light είχαν δώσει ένα ασυνήθιστο ραντεβού να παίξουν ξύλο, ωστόσο, ο Snik δεν εμφανίστηκε ποτέ. Απόψε (22/6) που οι δύο τράπερ βρίσκονταν στα Mad Awards ο Light πλησίασε τον Snik και του έδωσε μπουνιά στο πρόσωπο. Το πρόγραμμα για περίπου 20 λεπτά σταμάτησε και ένας dj έπαιζε μουσική προκειμένου να μπουν όλα σε τάξη. Ωστόσο, το πλήθος των επωνύμων έφυγε από τις κερκίδες όπου καθόταν. Ο Light ανέβηκε στη σκηνή λίγο αργότερα και ζήτησε συγγνώμη για τα ειδεχθή συμβάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MAD VMA 2022: Καρέ - καρέ το ξύλο ανάμεσα σε Light και Snik - Ολα τα βίντεο από τα επεισόδια
ΜΟΥΣΙΚΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.