«Σκοτωμός» Light – SNIK στα βραβεία Mad – Επεμβαίνει εισαγγελέας για τον άγριο καυγά!

featured image

Καιρός ήταν να μπει και η δικαιοσύνη στα επεισόδια που είχαμε στην μουσική γιορτή από τους Light και SNIK, και σήμερα σφυρίζουν όλοι αδιάφορα.

Νέες διαστάσεις ενδέχεται να λάβει το σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στους τράπερς κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό βίας ανάμεσα στους τράπερ Light και SNIK και τους σωματοφύλακές τους, το οποίο έλαβε χώρα την Τετάρτη, ενδέχεται να έχει συνέχεια με την παρέμβαση εισαγγελέα!


Όλοι που ασχολούνται με την υπόθεση αυτή περιμένουν βαριά τιμωρία, αλλά πέρα βρέχει μέχρι τώρα. Οι δισκογραφικές σφυρίζουν αδιάφορα, και απλά καταδικάζουν τα επεισόδια, που όμως τα έκαναν οι πελάτες τους. Άρα τι καταδικάζουν; Στη δεδομένη χρονική στιγμή, άνδρες της Ασφάλειας εξετάζουν οπτικό υλικό από τη «μάχη» των δύο τραγουδιστών. Στη διάθεσή τους βρίσκονται αρκετά βίντεο που έχουν καταγράψει τις απίστευτες σκηνές βίας ανάμεσα στους Light και SNIK. Πολλά από αυτά τραβήχτηκαν από θεατές της εκδήλωσης και έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Επιπλέον, στα Mad Video Music Awards υπήρχαν τηλεοπτικές κάμερες. Φυσικά, έχουν «πιάσει» τις στιγμές της ντροπής, οι οποίες έχουν προκαλέσει σάλο και πολλές αντιδράσεις.

Παράλληλα, εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή η δήλωση του Τάσου Ξιαρχό περί οπλοφορίας κάποιου από όσους συνεπλάκησαν. Οι Αρχές θεωρούν πολύ σημαντική αυτήν την καταγγελία. Και θέλουν να διαπιστώσουν αν έχει βάση ή όχι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.