Πέσαμε απο τα σύννεφα: Χώρισαν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες λίγες μέρες μετά τις φήμες για γάμο

featured image

Έντονη φημολογία υπήρχε τον τελευταίο καιρό γύρω από τη Ζέτα Μακρυπούλια και πως επρόκειτο να παντρευτεί τον γνωστό οδοντίατρο, Κωνσταντίνο Δέδε.

Φαίνεται πως νέο δημοσίευμα μιλά για χωρισμό του ζευγαριού και πως η παρουσιάστρια και ο Κωνσταντίνος Δέδες αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Υπενθυμίζουμε μέχρι και πριν λίγο καιρό τα δημοσιεύματα μιλούσαν για γάμο του ζευγαριού στην Πάρο, με κουμπάρους μάλιστα στενούς του φίλους, χωρίς ωστόσο η είδηση να έχει επιβεβαιωθεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Ciao, το ζευγάρι χώρισε, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παραμείνουν φίλοι, όπως ήταν προτού έρθουν πιο κοντά ο ένας στον άλλον.


Ζέτα Μακρυπούλια: Ποια είναι τα επαγγελματικά της σχέδια;

Τέλος, να αναφέρουμε πως πρόσφατα η παρουσιάστρια μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον της στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» του ΣΚΑΪ, όπου και δήλωσε:


«Πίστευα το κόνσεπτ του ‘Ρουκ Ζουκ’ γιατί μου άρεσε πάρα πολύ όταν το έβλεπα μικρή. Για αυτό και το κυνηγούσα με μανία και ήθελα να το κάνω δυο, τρία χρόνια πριν το ξεκινήσουμε. Ήταν μια εντελώς δική μου ιδέα την οποία και γύρισα σε πολλά κανάλια αλλά τελικά έγινε στον ΑΝΤ1. Δεν είχα προλάβει να σκεφτώ ότι θα πάει για πέντε χρόνια αλλά το χαίρομαι. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου αλλά, επειδή θεωρώ ότι το ‘Ρουκ Ζουκ’ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, εστιάζω σε αυτό. Και όταν έρθει η ώρα θα δούμε. Πάντως αρχίζουν κάποια πράγματα και κάποιες ιδέες να μου έρχονται, είναι η αλήθεια».

Ζέτα Μακρυπούλια

Πηγή: ciao.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.