Ανατριχιαστικές οι περιγραφές των παιδιών για τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών στην Κρήτη

featured image

Μία κοπέλα καταγγέλει ότι ο δάσκαλος της ζήτησε να του κάνει στοματικό έρωτα, εκείνη αρνήθηκε και ο 48χρονος την εκδικήθηκε προκαλώντας της έντονο πόνο μέσω των ασκήσεων στην προπόνηση

Σοκάρουν οι περιγραφές που έκαναν επτά ανήλικα παιδιά και μια νεαρή κοπέλα για όλα όσα τους έβαζε να κάνουν ο 46χρονος δάσκαλος στην σχολή πολεμικών τεχνών που πήγαιναν, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι της Κρήτης.

Οι οικογένειες των παιδιών κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, ενώ οι καταγγελίες που έγιναν σε υπηρεσία Ασφαλείας περιγράφουν ένα νοσηρό και άκρως επικίνδυνο άτομο, το οποίο εκτός από την προσβλητική συμπεριφορά που έδειχνε στους μαθητές του, ζητούσε επίσης από τα παιδιά- σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες- να του κάνουν μασάζ ενώ εκείνος έβλεπε ταινίες πορνό!

Τι δήλωσαν οι πρώην αθλητές στην Αστυνομία

Τα παιδιά που βασανίζονταν για οκτώ περίπου χρόνια στο Λασίθι, από το 2014 ως το 2022 βρήκαν την δύναμη και κατήγγειλαν τον δάσκαλό τους στην Αστυνομία. «Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ, φορώντας μόνο το εσώρουχό του και εκείνος έβλεπε πορνό στο κινητό του» ήταν μερικά από αυτά που κατήγγειλαν οι μαθητές.

Μάλιστα, τα παιδιά ηλικίας 13 έως και 20 ετών υπογράμμισαν πως τους τρομοκρατούσε και τους συμπεριφερόταν σαν ιδιοκτησία του, προκαλώντας τους βαρύ σωματικό και ψυχικό πόνο. «Μας μιλούσε άσχημα και μας έβριζε πολύ, ενώ μας αντιμετώπιζε πολύ σκληρά αν δεν κάναμε αυτά ακριβώς που μας έλεγε» είπαν μεταξύ άλλων οι μαθητές.

Αυτό που σόκαρε όμως περισσότερο από όλα ήταν η καταγγελία της μαθήτριάς του, η οποία ανέφερε στις αρχές ότι την περιόδο 2017-2018 ο δράστης την είχε βάλει να του κάνει μασάζ και ξαφνικά άρχισε να την θωπεύει σε όλο της το σώμα, τρομοκρατώντας την. «Με είχε βάλει να του κάνω μασάζ και εκείνος άρχισε να θωπεύει το σώμα μου» είπε.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι καταστάσεις αυτές περιγράφονται ότι εκτυλίσσονταν κυρίως στη διάρκεια ολιγοήμερων αποστολών του προπονητή και των αθλητών του στο πλαίσιο αγώνων εκτός Κρήτης.


Τους ζητούσε να του δείξουν τα γεννητικά τους όργανα

Στο πλαίσιο της καταγγελίες, αναφέρεται ότι πέρυσι το Πάσχα ο δάσκαλος ζήτησε σε ένα από τα παιδιά να του δείξει τα γεννητικά του όργανα, τα οποία και θώπευσε, ενώ σε δύο αδέρφια ζήτησε να δείξουν τα γεννητικά τους όργανα, ενώ έπραξε κι εκείνος το ίδιο.


Η καταγγελία που έκανε ένα ενήλικο κορίτσι είναι εξίσου σοκαριστική. Συγκεκριμένα, φέρεται να είπε ότι τον Ιούλιο του 2017 που ήταν ανήλικη, στη διάρκεια της προπόνησης ο δάσκαλος των πολεμικών τεχνών την έπιασε από τη μέση και έτριβε τα γεννητικά του όργανα στα οπίσθιά της.

Η ίδια κατήγγειλε ότι τον Οκτώβριο του 2017 σε ξενοδοχείο της Αθήνας την υποχρέωσε να βάλει το χέρι της στα γεννητικά του όργανα πάνω από τα ρούχα και να το θωπεύσει. Μεταξύ των μηνών Δεκεμβρίου 2017 και Ιανουαρίου 2018 η ίδια κοπελα κατήγγειλε ότι την υποχρέωσε να κάνει συγκεκριμένη άσκηση προχωρώντας σε ασελγείς πράξεις. Τον Ιούλιο του 2018 κι ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητο η τότε ανήλικη με τον κατηγορούμενο, καταγγέλλεται ότι ζήτησε να του κάνει μασάζ στους προσαγωγούς. Το παιδί αρνήθηκε κι εκείνος την απείλησε, όπως καταγγέλθηκε, ότι θα της προκαλέσει έντονο πόνο μέσα από τις ασκήσεις που θα έκαναν.

Ακόμη, η ενήλικη σήμερα κοπέλα, είπε ότι ο δάσκαλος της ζήτησε να του κάνει στοματικό έρωτα, το παιδί αρνήθηκε και εκείνος την εκδικήθηκε προκαλώντας της έντονο πόνο μέσω των ασκήσεων στο πλαίσιο της προπόνησης.

«Έπεσε σαν βόμβα»

Ο πατέρας των τεσσάρων από τα οκτώ παιδιά που κατήγγειλαν τον 46χρονο δηλώνει συντετριμμένος. «Σοκαρίστηκα, μου έπεσε σαν βόμβα στο κεφάλι αυτό που συνέβη και ακόμα σήμερα αδυνατώ να το πιστέψω. Κι εγώ και η μητέρα των παιδιών είμαστε τρομερά εκνευρισμένοι και στεναχωρημένοι. Δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή», λέει.

Η εν λόγω οικογένεια έχει τέσσερα παιδιά ηλικίας 20, 15 ετών (δίδυμα) και 13 ετών όλα αγόρια και όλα ήταν μαθητές στη σχολή πολεμικών τεχνών που διατηρεί ο 46χρονος ενώ συμμετείχαν και σε αγώνες του αθλήματος.

Σύμφωνα με πηγές ο πατέρας φέρεται να ήταν αντιμέτωπος με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Όταν τελικά οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και όλα βαίνουν καλώς στην υγεία του, τότε ο μικρότερος γιος του φέρεται να του εκμυστηρεύθηκε όλα όσα βίωναν εκείνος και τα μεγαλύτερα αδέρφια του στη σχολή πολεμικών τεχνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.