Μεθυσμένος Βρετανός ούρησε τον… αδερφό του και πλακώθηκαν μέσα στο αεροπλάνο!!

featured image

Επεισοδιακή αποδείχθηκε πτήση της βρετανικής Jet2 από το Λονδίνο στην Κρήτη, όταν ένας Βρετανός επιβάτης ήταν τόσο μεθυσμένος που κατέληξε να ουρήσει πάνω στον αδερφό του, που καθόταν στο διπλανό κάθισμα!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ένας εκ των δυο αδερφών επιχείρησε να πάει στην τουαλέτα, ωστόσο ήταν τόσο «λιώμα», που δεν μπορούσε καν να σηκωθεί. Έτσι έκανε την ανάγκη του… πάνω στον αδερφό του, που καθόταν στο διπλανό κάθισμα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καυγάς μεταξύ τους. Ο πιλότος της πτήσης αναγκάστηκε να προσγειωθεί προσωρινά στην Κέρκυρα, προκειμένου να ξεφορτωθεί τους ταραχοποιούς αδερφούς από το αεροσκάφος του, ενώ ο ένας εκ των δυο συνελήφθη, καθώς αντιστάθηκε στους Έλληνες αστυνομικούς.


Οι τελευταίοι έσυραν τον οξύθυμο Βρετανό «σηκωτό» και με κατεβασμένο το παντελόνι του έξω από το αεροπλάνο, ενώ, σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας, τα δύο αδέρφια καλούνται, πλέον, να πληρώσουν πρόστιμο 50.000 λιρών για το συγκεκριμένο περιστατικό.


Σε βίντεο που κατέγραψε με το κινητό του ένας σοκαρισμένος επιβάτης, βλέπουμε τους αστυνομικούς να σέρνουν… ξεβράκωτο τον μεθυσμένο Βρετανό, που έκανε άνω-κάτω την πτήση:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.