Φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή στον τράπερ Trannos που συνελήφθη για οπλοκατοχή

featured image

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

«Δεν είναι δικό μου το όπλο» ισχυρίστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο ο 22χρονος γνωστός τράπερ Trannos που συνελήφθη για οπλοκατοχή στο Μπουρνάζι.

Ο 22χρονος υποστήριξε ότι το Glock που βρέθηκε στην κατοχή του, ανήκει σε έναν φίλο του, ωστόσο δεν έπεισε το δικαστήριο, με αποτέλεσμα να κριθεί ένοχος. Στον τράπερ επιβληθεί ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο.



Ο τράπερ ισχυρίστηκε ότι το όπλο δεν του ανήκει, ενώ τον ισχυρισμό του επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο φίλος του, ο οποίος υποστήριξε ότι ήταν δικό του. Όπως ανέφερε στο δικαστήριο, το όπλο θα το χρησιμοποιούσαν σε video clip και ο τράπερ δεν είχε ενημερωθεί. Μάλιστα αντιλήφθηκε ότι το Glock βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, όταν κάποια στιγμή σταμάτησε το όχημα για να πάει στο περίπτερο.

Στην απολογία του ο 22χρονος υποστήριξε ότι μόλις είδε το όπλο, ζήτησε να ακυρωθεί το γύρισμα για το video clip, καθώς διαφωνούσε. Επιπλέον, υποστήριξε ότι παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι υπάρχει ένα όπλο στην κατοχή του και ότι σε καμία περίπτωση δεν το είχε για την ασφάλειά του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.