Ιάσονας Παπαδάκης: Οι κριτές του «X-Factor» «έμειναν άφωνοι» με τον γιο του Γιώργου Παπαδάκη

featured image

Οι γιοι του Γιώργου Παπαδάκη μεγάλωσαν και ήδη έχουν πάρει τον δρόμο τους, όσον αφορά τα επαγγελματικά τους. Ο μεγάλος του γιος ο Φοίβος ακολουθεί τα χνάρια του αφού ασχολείται από αρκετά νεαρή ηλικία με την δημοσιογραφία.

Από την άλλη ο μικρός του γιος ο Ιάσονας επέλεξε έναν διαφορετικό δρόμο από αυτόν του πατέρα του, καθώς φαίνεται πως έχει έφεση στο τραγούδι. Ο νεαρός καλλιτέχνης ήδη έχει κάνει τα πρώτα του βήματα στην μουσική.

Ο ίδιος μάλιστα δεν δίστασε να εμφανιστεί στο πρώτο live του «X-Factor» για να βοηθήσει τον παίκτη του Χρήστου Μάστορα, Borek.


Ωστόσο κανείς από τους κριτές του talent show αλλά ούτε και ο παρουσιαστής, Ανδρέας Γεωργίου, φαίνεται να γνώριζαν πως ο ταλαντούχος τραγουδιστής είναι γιος του παρουσιαστή, γεγονός το οποίο αποκάλυψε ο guest star της βραδιάς, Ηλίας Ψινάκης.


«Ο Ιάσονας είναι ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη! Για αυτό σας λέω εγώ ότι δεν ξέρετε τι σας γίνεται», είπε αρχικά στους κριτές και στην συνέχεια απευθύνθηκε στο νεαρό τραγουδιστή λέγοντάς του: «Τον ξέρω τον μπαμπά σας από όταν πρωτοβγήκε στην τηλεόραση»

Να σημειωθεί πως τον Borek τον έχουμε δει και στο φετινό τρέιλερ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.