Ο γκόμενος της Ρούλας Πισπιρίγκου, είναι ίδιος με τον Μάνο Δασκαλάκη

featured image

Αποκαλύψεις για τον άνδρα με τον οποίο φέρεται να είχε ερωτική σχέση η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Πρόκειται για άνδρα με τον οποίο η προφυλακισμένη ως παιδοκτόνος διατηρούσε ερωτικό δεσμό, όπως προκύπτει και από τις συνομιλίες με τον πατέρα των παιδιών της.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» αναφέρθηκε πως πρόκειται για ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, που αγωνιζόταν μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη και μάλιστα πως η ομοιότητα των δύο ανδρών στην εξωτερική εμφάνιση είναι «συγκλονιστική».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Γιάννης, η ερωτική σχέση τους και οι κάμερες που έβαλε ο Δασκαλάκης

«Βρήκαμε τον Γιάννη. Είναι αυτός ο άνθρωπος. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να δείξουμε τη φωτογραφία του. Αν μπορούσαμε, θέλω να σας πω ότι η ομοιότητα με τον Μάνο είναι συγκλονιστική. Θέλω επίσης να σας πω ότι έκαναν το ίδιο πάρεργο, το ίδιο χόμπι, ήταν και οι δύο ποδοσφαιριστές», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η σχέση του Γιάννη με την Ρούλα Πισπιρίγκου, που έγινε πριν από 1,5 με δύο χρόνια, κράτησε για μικρό διάστημα και οι συνευρέσεις του ζευγαριού ελάμβαναν χώρα στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας.

Μάλιστα, ο Μάνος Δασκαλάκης έμαθε για την ερωτική σχέση από τις κάμερες που είχε βάλει στο σπίτι και είναι χαρακτηριστικό πως έστειλε στην Ρούλα Πισπιρίγκου σχετική εικόνα για να της αποδείξει ότι ξέρει για τον ερωτικό δεσμό της με τον περιβόητο Γιάννη.



Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 μίλησε άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού, λέγοντας πως «Είναι αναστατωμένος με όλα αυτά που βγαίνουν στη δημοσιότητα, νιώθει άβολα, όμως δεν έχει κάποια σχέση με αυτήν την υπόθεση. Εκείνος ήξερε τον Μάνο, γιατί έπαιζαν μπάλα μαζί και έτσι γνώρισε αργότερα την Ρούλα. Δημιουργήθηκε μια σχέση μεταξύ τους για κάποιο μικρό διάστημα, αλλά όπως μαθαίνω ήταν μετρημένες οι φορές που είχαν βρεθεί. Εκείνος γνώριζε από την Ρούλα ότι είχαν χωρίσει με τον Μάνο. Αυτό του είχε πει. Δεν θέλει να έχει άλλη σχέση με την υπόθεση, γιατί πρέπει να προστατέψει την σημερινή του οικογένεια».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό»:

Η Κέλλυ Χεινωπόρου έδωσε κάποιες περαιτέρω λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη σχέση: «Η σχέση αυτή έγινε πριν από ενάμιση δύο χρόνια, κράτησε λίγους μήνες αλλά οι συναντήσεις τους ήταν μετρημένες, οι συνευρέσεις τους γινόντουσαν στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς. Είναι παντρεμένος, 33 ετών, μοιάζει σατανικά με τον Μάνο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.