Ισχυρίζεται ότι ερωτεύτηκε εξωγήινο – «Αγαπηθήκαμε όταν με απήγαγαν – Έχω σιχαθεί τους γήινους»

featured image

Μια γυναίκα από τη Βρετανία ισχυρίζεται ότι την απήγαγαν εξωγήινοι από την κρεβατοκάμαρά της. Τώρα δηλώνει πως έχει ερωτευτεί έναν εξωγήινο και πως είναι πολύ καλύτεροι από τους άντρες στη Βρετανία. Σύμφωνα με τη νεαρή ηθοποιό, ο εξωγήινος έρωτάς της είναι η αδελφή – ψυχή της και είναι καλύτερος από οποιονδήποτε γήινο έχει γνωρίσει.

Περιμένει ένα δεύτερο ραντεβού με τον αγαπημένο της από τον γαλαξία της Ανδρομέδας.


«Έχω σιχαθεί τους γήινους. Κι έκανα πλάκα στα social ότι περιμένω να με απαγάγει ένας εξωγήινος. Το επόμενο βράδυ, κάθισα δίπλα στο ανοιχτό μου παράθυρο. Καθώς αποκοιμήθηκα, ένας ιπτάμενος δίσκος εμφανίστηκε απέξω. Υπήρχε μια φωτεινή πράσινη ακτίνα που με μετέφερε στο UFO» περιγράφει η νεαρή γυναίκα. Η Άμπι ισχυρίζεται ότι στο σκάφος ήταν 5 εξωγήινοι με ανθρώπινη μορφή. «Μου είπαν ότι έπρεπε να συμφωνήσω για να πάω μαζί τους, αλλά δεν ήθελα να πω ναι, μήπως και με έπαιρναν για πάντα». Τελικά την επέστρεψαν με ασφάλεια στο σπίτι της στο ανατολικό Λονδίνο, έπειτα από 20 λεπτά.


«Ελπίζω να έρθει ξανά πίσω. Είμαι διατεθειμένη να επισκεφτώ τον γαλαξία της Ανδρομέδας» παραδέχεται η νεαρή ηθοποιός. Όμως η Άμπι έχει δεχτεί έντονες κριτικές από αρκετούς για όλο αυτό που ανέφερε. Κανείς δε γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.