Εξαφάνιση στον Πύργο – Κορυφώνεται η αγωνία για τον Θύμιο. Μαρτυρία για τον ΗΣΑΠ του Πειραιά

featured image

Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος και διοικητής Silver Alert για το Θύμιο που εξαφανίστηκε μετά το άγριο bullying που δέχθηκε από ομάδα ατόμων στον Πύργο.

Συγκεκριμένα, ο Γεράσιμος Κουρούκλης, πρόεδρος και διοικητής Silver Alert, ανέφερε ότι η τελευταία θέαση του 40χρονου Θύμιου Μπουγά ήταν στον ΗΣΑΠ του Πειραιά.

«Ήταν προχθές το βράδυ στον ΗΣΑΠ. Ενεργοποιηθήκαμε αμέσως, σπεύσαμε όλοι μαζί γύρω από τον ΗΣΑΠ Πειραιώς αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να τον βρούμε», είπε.


«Ο Θύμιος είναι ένας τρομαγμένος άνθρωπος, αυτήν την στιγμή δεν γνωρίζει και θεωρεί ότι καταζητείται από την αστυνομία. Για κάποιους ήταν ανεπιθύμητος στην περιοχή εκείνη», ανέφερε ο κ. Κουρούκλης.


Όπως είπε ο κ. Κουρούκλης στο MEGA, «90 συμπολίτες μας βρίσκονται στον Πειραιά και τον αναζητούν και το λιμενικό σώμα βρίσκεται σε επιφυλακή».

Ο διοικητής του Silver Alert τόνισε ότι από την υπηρεσία «ετοιμάζεται ήδη δικογραφία κατά παντός υπευθύνου. Θα ενάγουμε οποιονδήποτε μπορεί να εμπλέκεται σε αυτήν την ιστορία. Θα πάμε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου».

Να σημειωθεί ότι ο 40χρνος αγνοείται για δεύτερη εβδομάδα και η αγωνία κορυφώνεται.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.