Βλαντιμίρ Πούτιν: «Υπέφερε από καρκίνο, αλλά τον έχει ξεπεράσει» – Τα σενάρια για την υγεία του

featured image

Φουντώνουν τα σενάρια για τον Πούτιν

Τα σενάρια γύρω από την κατάσταση της υγείας του Βλαντιμίρ Πούτιν δίνουν και παίρνουν. Ο ρώσος πρόεδρος σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, έπασχε από καρκίνο, ωστόσο παραμένει θολό το τοπίο για την παρούσα κατάστασή του.  

Ο Όλιβερ Στόουν, ο βραβευμένος σκηνοθέτης που έκανε μια σειρά συνεντεύξεων με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, επιβεβαίωσε πως ο Ρώσος πρόεδρος έπασχε από καρκίνο. Ωστόσο δήλωσε πως σήμερα το έχει ξεπεράσει.

«Ο Πούτιν υπέφερε από καρκίνο αλλά το έχει ξεπεράσει», δήλωσε το Σάββατο ο Όλιβερ Στόουν, σε συνέντευξή του σε podcast. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης είπε ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας παρέμεινε σε καραντίνα για μεγάλο διάστημα λόγω της πανδημίας. Αναφέρθηκε επίσης πως ίσως ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν λάμβανε τις σωστές πληροφορίες από τις μυστικές υπηρεσίες του σχετικά με την εισβολή στην Ουκρανία. «Ίσως δεν ήταν καλά πληροφορημένος για τον βαθμό συνεργασίας που θα είχε με τους Ρώσους της Ουκρανίας… Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας από τους λόγους που δεν αξιολόγησε την κατάσταση σωστά», είπε ο σκηνοθέτης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.