Ο μεγάλος τσακωμός Σοϊλέδη-Σοφιάννας που έκοψε ο Ατζούν

featured image

Υπήρξε τεράστια ένταση, φωνές και όχι μόνο. Τι συνέβη πριν λίγες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο, ποιοι συμμετείχαν και γιατί δεν είδαμε τίποτα στην τηλεόραση…

Η πρώην παίκτρια του Survivor Σοφιάνα Αβραμάκη απασχόλησε πολύ το τηλεοπτικό κοινό για την σχέση που είχε με τον Άρη Σοϊλέδη, ύστερα από την αναστάτωση που είχε προκαλέσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε για τον τρόπο που διαχειρίστηκε αυτές τις φήμες όσο βρισκόταν στο reality επιβίωσης αλλά και για το πόσο προσβλητικό ήταν για εκείνη, τον Άρη και την σύντροφό του Μαρία Αντωνά!

«Δεν κρατώ καμία κακία σε κανέναν γιατί είμαι αυστηρός κριτής με τον ίδιο μου τον εαυτό. Η φήμη αυτή για μένα και τον Άρη ήταν ανυπόστατη και πολύ προσβλητική. Φυσικά ήταν και για τη Μαρία Αντωνά, η οποία τράβηξε το μεγαλύτερο λούκι. Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα, να μπω στη θέση της. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί γνωρίζω ότι όταν έχεις μια σχέση, πόσω μάλλον όταν προβάλλεται αυτή σχέση…Είσαι δημόσιο πρόσωπο, είσαι σε μια εκπομπή και καλείσαι να σχολιάσεις ενδεχομένως περιστατικά που έχουν συμβεί μέσα σε ένα τηλεπαιχνίδι που βρίσκεται ο σύντροφός σου. Φαντάζομαι πόσο άσχημο μπορεί να ήταν για την ίδια όλο αυτό που βίωνε…», είπε η Σοφιάννα.Και στη συνέχεια, σε ερώτηση γιατί δεν είδαμε ποτέ την αντίδρασή τους και ποιος ήταν ο λόγος που δεν… διαμαρτυρήθηκαν όταν έμαθαν μέσω της επικοινωνίας με την Ελλάδα, τα όσα λέγονται για σχέση της πρώην παίκτριας του ριάλιτι και του Σοϊλέδη, είχαμε την αποκάλυψη.

Η Σοφιάννα λοιπόν άφησε να εννοηθεί πως υπήρξε ένα… χοντρό σκηνικό μεταξύ των παικτών, το οποίο όμως ποτέ δεν είδαμε στην τηλεόραση. «Υπάρχει ένα κενό, που κουβεντιάσαμε πάρα πολύ έντονα και με τον Κωνσταντίνο και με όλη την ομάδα. Και τους ρωτήσαμε αν έχουν δει κάτι πονηρό. Και όλοι το αρνήθηκαν, εκτός από τον Κωνσταντίνο, που είπε ότι το έκανε στα πλαίσια του τρολ. Δεν το αφήσαμε να περάσει έτσι», ανέφερε σχετικά.

Οι πληροφορίες εδώ και καιρό ανέφεραν πάντως είχε γίνει ένας μεγάλος… καυγάς, όπου η κατάσταση είχε ξεφύγει. Φωνές, ύβρεις και όχι μόνο!

Δείτε το βιντεο:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.