Νεκρή 21χρονη μετά από επέμβαση αφαίρεσης λίπους σε ιδιωτικό νοσοκομείο, δεν είχε πει τίποτα στους γονείς της

featured image

21χρονη ηθοποιός, Chethana Raj, είναι νεκρή, μετά από επέμβαση αφαίρεσης λίπους σε ιδιωτικό νοσοκομείο πλαστικής χειρουργικής, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της βρετανικής Metro, η ηθοποιός εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο πλαστικής χειρουργικής στο Bengaluru της Καρνατάκα, την περασμένη Δευτέρα και σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσίασε επιπλοκές, καθώς άρχισε να συσσωρεύεται υγρό στους πνεύμονές της.

Μετά από λίγη ώρα, άφησε την τελευταία της πνοή από καρδιακή ανακοπή και διακομίσθηκε εσπευσμένα σε άλλο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατέβαλαν κάθε προσπάθεια, αλλά δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν με ΚΑΡΠΑ.

Η νεαρή ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει στις δημοφιλείς ινδικές τηλεοπτικές σειρές “Geetha”, “Doresaani” και “Olavina Nildana”, καθώς και στην ταινία “Havayaami” της Κανάντα.

Η 21χρονη ηθοποιός δεν είχε ενημερώσει τους γονείς της για την επέμβαση

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, δεν είχε ενημερώσει τους γονείς της για την επέμβαση και πήγε στο κέντρο αισθητικής με τις φίλες της.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Kaade, αλλά πέθανε στις 6.45 το απόγευμα, μετά από καρδιακή ανακοπή, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί των επειγόντων κατέβαλαν προσπάθεια για 45 λεπτά, προκειμένου να την επαναφέρουν στη ζωή.

Οι γονείς της ηθοποιού καταγγέλλουν αμέλεια από την πλευρά των χειρουργών και υποστηρίζουν ότι πραγματοποίησαν την επέμβαση χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό.21χρονη ηθοποιός νεκρή μετά από επέμβαση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.