«Θα πενθήσω όπως θέλω»: Ξεσπά σε λυγμούς η Ιωάννα Τούνη, για την «επίθεση» μετά τον θάνατο της μαμάς της

featured image

Ξέσπασε σε κλάματα η Ιωάννα Τούνη, η οποία έχασε την μητέρα της από καρκίνο, πριν από λίγες μέρες, για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για τον τρόπο που πενθεί.

Ειδικότερα, η επιχειρηματίας δέχτηκε πλήθος κακόβουλων σχολίων, που την ήθελαν να κάνει διακοπές το Πάσχα, στη Ναύπακτο, μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και να μην πενθεί.

Η Ιωάννα Τούνη δίνει εξηγήσεις για το ταξίδι της στη Ναύπακτο


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γέλιο… μέχρι δακρύων: Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και «ρίχνει» το Instagram

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Αρσενίου ξεφτίλισε την Μαλέσκου – “Ε… όχι και συνάδελφός μου ο…”

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μία σειρά από Instastories, υπογραμμίζοντας «μετά την κηδεία της μαμάς μου, που έγινε στις Σέρρες, ήμουνα με τον Δημήτρη στην Αθήνα και μην έχοντας συγγενείς στην Αθήνα και οι δύο πήγαμε στο πατρικό ενός φίλου του Δημήτρη αυθημερόν στη Ναύπακτο για την περιφορά του Επιταφίου. Τα σχόλια ήταν λες και πήγα στα μπουζούκια και χόρευα πάνω στα τραπέζια».


Το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη για τα αρνητικά σχόλια

Και συμπληρώνει «για να λήξει αυτό το θέμα εδώ. Έχω το δικαίωμα και σε πένθος να βγω με τον σύντροφό μου και να πάω στον Επιτάφιο ή όπου αλλού θέλω. Δεν θα κάτσω άλλο να φορέσω μαύρα ρούχα, ούτε συνέχεια να κλαίω, ούτε να κάνω κάτι άλλο από τα θλιβερά πράγματα που σκέφτεστε, γιατί μισείτε τους άλλους. Δεν ξέρω πως κρίνετε εσείς τι πρέπει να κάνω τώρα. Εγώ είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου με βλέπει και θα ήθελε να με βλέπει απλά να χαμογελώ».

[/expander_maker]




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.