Το Sugar Babes TV της Ίννα βασικός χορηγός στη φανέλα σε ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα (pic)

featured image

Η εταιρεία παραγωγής ταινιών για ενηλίκους συμφώνησε με to Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ώστε να είναι είναι ο βασικός χορηγός της στη φανέλα.

Η δράση του Sugar Babes TV αλλά και του κεντρικού προσώπου του, της Ίννα Ιννάκι συνεχίζεται και πλέον η εταιρεία παραγωγής ταινιών για ενηλίκους συμφώνησε με ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα, ώστε να είναι είναι ο βασικός χορηγός της στη φανέλα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ελένη Μενεγάκη: «Μαύρα σύννεφα» και προβλήματα στο γάμο της με τον Ματέο Παντζόπουλο;

Πρόκειται για το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ομάδα που εδρεύει στην Καβάλα και παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, ενώ έχει περάσει και από Γ΄Εθνική.

Όπως αναφέρει το kavalapost «ο ιδιοκτήτης, παραγωγός και πρωταγωνιστής Τεό ήρθε σε επικοινωνία με τη νέα διοίκηση της ομάδας και αποφάσισε να τη στηρίξει έμπρακτα», ενώ συμπληρώνει: «Η συμφωνία θα συνοδεύεται και από ανάλογα events τα οποία θα ετοιμάσει ο νέος της χορηγός, με στόχο την ενίσχυση της ομάδας, κρουσμάτων και κορονοϊού επιτρέποντος».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Αδιανόητο κράξιμο στο ζευγάρι των μαϊντανών – “Ο ζιγκολάκος και η…”

3


Αντιδράσεις από τους φίλους της ομάδας

Αυτή την είδηση βέβαια, δεν την πήραν και πολύ καλά οι λιγοστοί φίλοι της ομάδας, αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις τους. Ένας έγραψε «πλάκα κάνετε» ενώ κάποιος άλλος με ειρωνική σαφέστατα διάθεση έγραψε «μην ξεχάσετε να τη βάλετε και στη φανέλα των μικρών». Μόνο ένας, με εμφανώς διάθεση χιούμορ έγραψε, αν μαζί με το διαρκείας θα δίνουν και κωδικό για την πλατφόρμα των ταινιών ενηλίκων.

3

Η στήριξη στους πυρόπληκτους

Θυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες, έχοντας το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η εταιρεία και η Ίννα προχώρησαν σε μια κίνηση αγάπης για τους συνανθρώπους μας και τα ζωάκια που χτύπησαν οι πυρκαγιές στην χώρα μας.

Η ;Iννα, την ημέρα των γενεθλίων της έκανε έκκληση να μην της πάρουν δώρα, αλλά να συγκεντρωθεί ένα ποσό το οποίο διατέθηκε για αυτούς που το έχουν ανάγκη.

3

Με χρήματα της εταιρίας παραγωγής της, αλλά και ένα ποσό που μαζεύτηκε με αφορμή τα γενέθλιά της από φίλους και συνεργάτες προχώρησαν στην αγορά ξηράς τροφής, κονσέρβες, γάζες, φάρμακα, αλοιφές και κρέμες για τα εγκαύματα και τις πληγές των ζώων και ανθρώπων που επλήγησαν από της φωτιές, τα οποία τα παρέδωσαν στον Ερυθρό Σταυρό στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης, αλλά και αγαθά που έχουν ανάγκη και οι άνθρωποι που επλήγησαν, όπως νερά, τρόφιμα, φάρμακα και κούτες με πάγο για να μπορούν να τα προμηθεύονται δροσερά.

Σε αυτό το σημείο το τονίσουμε ότι η Ίννα Ιννάκι εντατικά τον τελευταίο χρόνο μέρος των εσόδων της SugarBabes.tv, της εταιρίας παραγωγής της τα διαθέτει για δωρεές γι αυτούς που έχουν ανάγκη και θα συνεχίζει να το κάνει αυτό, ως δείγμα επιστροφής της αγάπης που παίρνει από τον κόσμο, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι υπάρχει φιλότιμο.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.