Έτσι είναι σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος - Μακριά από το θέατρο, με τι ασχολείται (ΦΩΤΟ)

featured image

Ο πασίγνωστος και πολύ πετυχημένος ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και να γίνει αγρότης.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και να γίνει αγρότης.

Ο ηθοποιός ασχολείται με τα κτήματά του στην Καλαμάτα και δεν θέλει να επανέλθει στον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γιαννακόπουλος για Βαρυμπόμπη – «Όσο θα καίτε, τόσο θα φυτεύουμε!»

Τελευταία φορά που έκανε δημόσια εμφάνιση ήταν το 2011 σε κατάστημα το οποίο είχε ανοίξει ο Μέμος Μπεγνής στη Σαλαμίνα.


Μάλιστα, πρόσφατα ο παραγωγός του ΣΚΑΙ Ηλίας Βασίλογλου συνάντησε τον ηθοποιό και έβγαλαν μαζί μια selfie φωτογραφία, που κατόπιν δημοσίευσε στο facebook. Όπως θα δείτε ο χρόνος είναι φίλος του, αφού στα 69 του εξακολουθεί να είναι ένας ιδιαίτερα γοητευτικός άντρας.

 

Πάνος Μιχαλόπουλος: Γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 1949 στη Μικρομάνη Μεσσηνίας. Έχει εμφανιστεί σε πληθώρα θεατρικών, τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών. Αλλά και σε βιντεοταινίες από τη δεκαετία του 1970. Συνολικά έχει παίξει σε 29 ταινίες, 21 σειρές και 19 θεατρικές παραστάσεις.

Έχει πραγματοποιήσει δύο γάμους και έχει ένα γιο τον Σωτήρη. Στην τηελόραση έχει ξεχωρίσει με πρωταγωνιστικούς ρόλους στις εξής σειρές: Λούνα Παρκ, Φόβος και Πάθος, Τμήμα Ηθών, Νταντά για όλες τις δουλειές. Καθώς και Βαθύ κόκκινο, Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο, Η ώρα η καλή και Super μπαμπάς.

Η τελευταία του εμφάνιση ήταν το 2009 στη σειρά Σ’ αγαπάω πάρκαρε. Έκτοτε, έχει αποσυρθεί από την ηθοποιία. Μένει στην Καλαμάτα όπου και καλλιεργεί τα κτήματά του.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.