Αναστάτωση στις Σέρρες – Γιατροί προτιμούν να παραιτηθούν παρά να εμβολιαστούν!

featured image

Μετά τις αντιδράσεις εργαζομένων σε νοσοκομειακές μονάδες της Αχαΐας και στις Σέρρες, τρεις ανεμβολίαστοι γιατροί του νοσοκομείου υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους- με παράλληλη αίτηση συνταξιοδότησης -ώστε να μην αναγκαστούν να εμβολιαστούν.

Σύμφωνα με το Voria οι ανεμβολίαστοι ιατροί στο νοσοκομείο Σερρών ανέρχονται στους 9, μαζί με τους τρεις ιατρούς που υπέβαλαν παραίτηση, ενώ δύο ακόμη είναι ειδικευόμενοι και θα αποχωρήσουν σύντομα από το νοσοκομείο.

Περισσότεροι είναι οι ανεμβολίαστοι όμως στο νοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό, είπε μιλώντας στη Voria o διευθυντής της ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Σερρών Δημήτριος Μπαλαξής.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ευαγγελισμός ΤΩΡΑ – Επιδεινώθηκε η κατάσταση του Οικονομόπουλου. Τον έβαλαν στο οξυγόνο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Ξεσάλωσε» στη Μύκονο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής – «Χάζεψε» η παραλία με την σύντροφό του (ΦΩΤΟ)

«Τα περισσότερα άτομα που είναι ανεμβολίαστα στο νοσοκομείο Σερρών είναι στο διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Κάποιοι επικαλούνται λόγους υγείας και κατέθεσαν αιτήματα εξαίρεσης, που θα εξεταστούν από τριμελή επιτροπή στη Θεσσαλονίκη».


Ο κ. Μπαλαξής εκφράζει όμως την αισιοδοξία του ότι μέχρι το τέλος του Αυγούστου θα εμβολιαστούν όλα τα ανεμβολίαστα μέλη του νοσοκομείου. «Είμαι αισιόδοξος ότι θα εμβολιαστούν και ότι δεν θα έχουμε διατάραξη λόγω αποχωρήσεων στο νοσοκομείο. Είναι απαραίτητοι και κανένας δεν θα πρέπει να χάνει τη δουλειά του. Παρόλα αυτά είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση που τεθούν σε αναστολή να το διαχειριστούμε».

Ανεμβολίαστοι όσοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Σερρών

Την ίδια στιγμή, συνολικά στο νοσοκομείο Σερρών λόγω κορωνοϊού νοσηλεύονται 16 άτομα, εκ των οποίων 5 είναι διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ακόμη, υπάρχουν τρία ύποπτα κρούσματα που αναμένεται το PCR τεστ, ώστε να διαπιστωθεί έαν είναι θετικοί στον ιό.

Όπως σημείωσε ο κ. Μπαλαξής στη Voria και τα 16 άτομα που νοσηλεύονται είναι ανεμβολίαστοι, γεγονός που δείχνει και τη σημασία του εμβολιασμού.

«Όσοι έχουν νοσηλευτεί είναι ανεμβολίαστοι, αυτό δείχνει και το κακό που κάνει ο μη εμβολιασμός». Ο ίδιος όμως τόνισε ότι ο αριθμός νοσηλευομένων είναι διαχειρίσιμος, εκτιμώντας όμως «μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων και των νοσηλειών με την επιστροφή των εκδρομέων του καλοκαιριού εντός του Σεπτεμβρίου».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.