Δημήτρης Κούβελας: Πλήρως εμβολιασμένος ο καθηγητής – «σύμβολο» που αποθεώνουν αντιεμβολιαστές

featured image

Έναν από τους αγαπημένους καθηγητές των αντιεμβολιαστών αποτελεί ο Δημήτρης Κούβελας, ο οποίος έχει γίνει γνωστός για τις απόψεις του σχετικά με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω της τοποθέτησής του διερευνάται αν έχει διαπράξει το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 O Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του μοντέλου που προφυλακίστηκε για ναρκωτικά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο βασανιστής σκύλου απολύθηκε από τη ΔΕΗ και θα πληρώσει 30.000 ευρώ

Ο ίδιος είχε υποστηρίξει στα social media, ότι το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο που υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι μία από τις δυνητικές ανεπιθύμητες δράσεις του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.


Η ανάρτησή του προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στην επιστημονική κοινότητα, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημήτρης Κούβελας: Πλήρως εμβολιασμένος ο καθηγητής – «σύμβολο» που αποθεώνουν αντιεμβολιαστές

Ωστόσο, ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι ο καθηγητής – «σύμβολο» που μίλησε για «βλαπτική χρήση των εμβολίων σε άτομα που δεν ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες», για «διεστραμμένη προσέγγιση» να εμβολιαστούν τα παιδιά και για «υπερβολικό ήδη εμβολιασμό», έχει εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του σκευάσματος της Pfizer!

«Εγώ παρόλο, που έκανα και τους δύο εμβολιασμούς και είμαι πλήρως εμβολιασμένος και για τον εαυτό μου έχω μία ανησυχία. Έκανα αυτό, που είχε το κέντρο. Συμπωματικώς ήταν της Pfizer», ανέφερε σε μία από τις πολυάριθμες τηλεοπτικές παρουσίες του ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας.

Δείτε το επίμαχο σημείο από το 3:49 έως 4:02 του παρακάτω βίντεο:

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.