Ρωσικό πυροσβεστικό αεροσκάφος Be-200 συνετρίβη στην Τουρκία – Νεκρά όλα τα μέλη του πληρώματος

featured image

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της γειτονικής Τουρκίας μετά τη συντριβή πυροσβεστικού αεροσκάφους τύπου Be-200. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση του πληρώματος του αεροσκάφους ωστόσο πληροφορίες του «NTV» θέλουν να μην υπάρχουν επιζώντες.

Το πλήρωμα του αεροπλάνου αποτελείται από οκτώ ανθρώπους, έξι από τους οποίους ανήκουν σε ρωσική ομάδα και δύο σε τουρκική.

«Κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς κοντά στην πόλη Καχραμανμάρας ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος Be -200 που νοικιάστηκε από τη Ρωσία συνετρίβη. Διασώστες εστάλησαν στο σημείο της συντριβής. Το πλήρωμα αποτελούνταν από οκτώ άτομα – έξι από τη ρωσική ομάδα και δύο από την Τουρκία» ανέφερε σε ανακοίνωση η υπεύθυνη υπηρεσία της Τουρκίας για τα δάση.

Σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, το Be-200 συνετρίβη κατά την προσέγγιση του εδάφους μετά από επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς.


Στο σημείο της συντριβής σπεύδει αυτή τη στιγμή επιτροπή του Υπουργείου.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε το «NTV» δεν υπάρχουν επιζώντες από τη συντριβή του αεροσκάφους. Το «NTV» ανέφερε ότι λίγο μετά την έναρξη της αποστολής, η επικοινωνία με το αεροπλάνο χάθηκε. Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, το αεροπλάνο δεν μπόρεσε να αποκτήσει το επιθυμητό υψόμετρο μετά τη φόρτωση νερού και έπεσε.

Με πληροφορίες από το sputniknews



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.