Εγκληματίες! Χειροπέδες σε 21 εμπρηστές εκ των οποίων οι 11 στην Αττική

featured image

Ούτε ένας, ούτε δυο, αλλά 21 εμπρηστές συνελήφθησαν τις τελευταίες ημέρες από άνδρες της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Απόστολος Σκρέκας «μια εβδομάδα αργότερα περίπου, μπορούμε να μιλήσουμε συνολικά για τον αριθμό των προσαγωγών και συλλήψεων που έχουν γίνει στην επικράτεια. Πρόκειται για 164 προσαγωγές, εκ των οποίων έχουν γίνει 21 συλλήψεις» τόνισε και αποκάλυψε πως: «μόνο στην Αττική που ήταν και τα περισσότερα μέτωπα, είχαμε 11 συλλήψεις και 142 προσαγωγές».

fotia


Ο ίδιος αναφορικά με τις φωτιές στα Βίλια και την Κερατέα τόνισ , «όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται από την Κρατική Ασφάλεια και από τους άνδρες των Ειδικών Υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος. Προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν υπάρχει κάποιο οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού. Σίγουρα όμως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από τις αρχές επιβολής του νόμου να εξετάσουν κάθε ενδεχόμενο και να μην αφήσουν τίποτα στην τύχη».

skrekas

Επίσης, ανέφερε πως «το μεγαλύτερο μέρος των συλλήψεων που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, και σχετίζονται με εμπρησμό- είτε εκ προθέσεως είτε από αμέλεια- έγινε σε συνεργασία με τον κόσμο. Δηλαδή κατόπιν καταγγελίας. Και όπως είναι φυσικό, όλα εξετάζονται, είναι μια έρευνα σε εξέλιξη»
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.