Πατέρας 19χρονης στην απολογία του: «Είχα υποψιαστεί διάφορα πράγματα αλλά έκανα τον βλάκα»

featured image

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη.

Ο πατέρας απολογούμενος ενώπιον της ανακρίτριας ισχυρίστηκε ότι είχε υποψιαστεί διάφορα πράγματα για την κόρη του αλλά αποφάσισε να κάνει τον “βλάκα” για να μην τη χτυπήσει.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Διαζύγιο Βανδή – Νικολαΐδη: «Αφού δεν βρισκόμαστε ποτέ τι να κάνω»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 AstraZeneca – Pfizer: Έως πέντε φορές μικρότερη η αποτελεσματικότητά τους στη μετάλλαξη Δέλτα

 «Η κόρη μου είχε πολλά λεφτά»

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην απολογία του ο πατέρας της 19χρονης: «Μία ημέρα είδα να έχει 400 ευρώ στην τσάντα της η κόρη μου που τότε ήταν στη Β΄ Λυκείου, μου είπε ότι ήταν του Ντανιέλ…. Όπως μου είπε, μετά από πίεση η σύζυγός μου, αυτός έχει κάποιο ΤΑΧΙ δικό του και της δίνει λεφτά και μετά από μία μέρα, εκείνη του τα δίνει πίσω… Η κόρη μου δεν μου γνώρισε το Ντανιέλ, εγώ ζήτησα από το γιο μου να βρει το τηλέφωνό του από το κινητό της, όπως και έγινε. Του τηλεφώνησα την επόμενη ημέρα και κανονίσαμε να συναντηθούμε….». Και συνέχισε: «Εγώ όταν τον γνώρισα διαπίστωσα ότι είναι πονηρός και το είπα στη γυναίκα μου και την κόρη μου ότι δεν είναι αυτός για αυτήν, αυτή αντέδρασε κι άρχισε να ουρλιάζει και να με κατηγορεί και να μου λέει ότι τον αγαπάει».


Ηλιούπολη – Πατέρας 19χρονης: «Είχα υποψιαστεί διάφορα πράγματα αλλά έκανα το βλάκα»

Ψάχνοντας τα πράγματα της 16χρονης τότε κοπέλας, ο πατέρας της υποστήριξε ότι ανακάλυψε ένα τετράδιο στο οποίο υπήρχαν γραμμένα ποσά και ονόματα.

«Ψάξαμε ένα τετράδιο όπου είχε μέσα σημειώσει κάποια ποσά πχ 100 ευρώ, 300 ευρώ, 360 ευρώ κ.α. Όταν τη ρώτησα τι λεφτά είναι αυτά, η κόρη μου είπε ότι είναι ποσά που τα έδινε ο Ντ. για να φτιάξει τη μηχανή του. Εγώ της είπα ότι είναι πολλά λεφτά και είναι πολύ περισσότερα από όσα χρειαζόταν να φτιάξουν τη μηχανή. Εκεί υπήρχαν και αριθμοί τηλεφώνων με ονόματα και ηλικίες και κάρτες από τα ΤΑΧΙ που τη μετέφεραν».

Ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι είχε υποψιαστεί ότι κάτι συμβαίνει με το παιδί του, αλλά προτίμησε να κάνει τον…βλάκα.

«Είχα υποψιαστεί διάφορα πράγματα, είχα βρει μέσα στο δωμάτιό της και χασίς και μία ουσία που έμαθα ότι ήταν κοκαΐνη σε ήπια μορφή. Εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί ή θα έπρεπε να τη χτυπήσω πράγμα που δεν μπορώ να κάνω ποτέ ή να την κλειδώσω ή να κάνω το βλάκα, έκανα το τελευταίο». [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.