Στο φως όλη η ομολογία του πιλότου «Μου συμπεριφερθήκατε σαν αδέρφια και εγώ σας έλεγα ψέμματα”

featured image

«Συγγνώμη που τόσο καιρό σας έλεγα ψέμματα. Σκεφτόμουν το παιδί. Εσείς μου συμπεριφερθήκατε σαν αδέρφια και εγώ σας έλεγα ψέμματα» είπε μεταξύ άλλων ο 32χρονος πιλότος, αφότου ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονη Κάρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά και μετά σκηνοθέτησε τη ληστεία.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νερά – “Ο πιλότος είναι εγκληματική προσωπικότητα, χωρίς κανέναν δισταγμό”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έπνιξε τον σκύλο με τα χέρια του στον κήπο και τον κρέμασε στη σκάλα του σπιτιού

Ο 32χρονος πιλότος κατηγόρησε την Κάρολαϊν πως ήταν χειριστική και πως του έκανε παρατηρήσεις για το ρόλο του ως πατέρα. Ο ίδιος υποστήριξε μάλιστα πως συμπεριφέρθηκε άσχημα στο παιδί το μοιραίο βράδυ και αυτό τον εξόργισε.


«Κάποια στιγμή πήγα να σηκώσω το μωρό και η αλήθεια είναι ότι έκανα μια άγαρμπη κίνηση», είπε. Τότε, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του στους αστυνομικούς, η 20χρονη Κάρολαϊν εκνευρίστηκε και «άρχισε να μου επιτίθεται φραστικά λέγοντας “πως σηκώνεις το μωρό έτσι; Τι πατέρας είσαι εσύ;”». Τότε, ξεκίνησε ένας νέος καυγάς, που τελείωσε λίγο μετά και το θύμα ανέβηκε στη σοφίτα του σπιτιού για να κοιμηθεί. «Αρκετή ώρα αργότερα, πήρα το μωρό κι ανέβηκα. Το ακούμπησα στο πλάι της και ξύπνησε εκνευρισμένη» περιέγραψε, συμπληρώνοντας ότι η 20χρονη τον ρώτησε γιατί την ξύπνησε και του ζήτησε να πάρει το μωρό από το κρεβάτι.

«Της είπα δεν θέλεις να κοιμηθούμε όλοι μαζί;» συνέχισε και υποστήριξε πως η Κάρολαϊν «σηκώθηκε και με μια βίαιη κίνηση σχεδόν το πέταξε στην κούνια. Μετά φοβήθηκα ότι θα κάνει κακό στο μωρό και την έσπρωξα πάνω στο κρεβάτι». [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.