Άγριο κράξιμο στο μοντέλο που κρατάει το μωρό της όπως το σκυλάκι της

featured image

Έντονη κριτική δέχθηκε η Έμιλι Ραταϊκόφσκι από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τον τρόπο που κρατά τον γιο της στις τελευταίες φωτογραφίες που ανάρτησε, με ορισμένους να τονίζουν πως δεν είναι «αξεσουάρ».

Σε μια σειρά από στιγμιότυπα που μοιράστηκε το διάσημο μοντέλο, φαίνεται να κρατάει αγκαλιά τον μόλις 3 μηνών γιο της Σιλβέστερ, με τους δυο τους να φορούν ταιριαστά μαγιό, ενώ βρίσκονται σε διακοπές με τον σύζυγό της Σεμπάστιαν Μπέαρ ΜακΚλάρντ για τα 30α της γενέθλια.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δέχθηκε έντονη κριτική για τον τρόπο με τον οποίο κρατά τον μόλις 3 μηνών γιο της Αν και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι απενεργοποίησε τα σχόλια στο Instagram, οι χρήστες των social media στράφηκαν στο Twitter για να την επικρίνουν για τον τρόπο που κρατά τον γιο της, με τους περισσότερους να επιμένουν ότι δεν στήριζε τον λαιμό του.

Οι φωτογραφίες δείχνουν το διάσημο μοντέλο – με απίστευτο κορμί μόλις 3 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της – να κρατά με το ένα της χέρι τον γιο της στο πλάι του σώματός της θέλοντας να δείξει το πορτοκαλί και μπλε μπικίνι της δικής της κολεξιόν. Ο μικρός Σιλβέστερ φορά επίσης ένα μαγιό στα ίδια χρώματα που πιθανώς υποδηλώνει ότι έχει και παιδική σειρά. «Παραμονή γενεθλίων σε διακοπές με τον σύντροφο των ονείρων μου» έγραψε στη λεζάντα.

Σε μερικά από τα στιγμιότυπα, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι κρατά τον γιο της στο στήθος της με το ένα χέρι, ποζάροντας, φυσικά, για την κάμερα. Το κεφάλι του μικρού – που δεν είναι ακόμη αρκετά μεγάλο για να μπορεί να το στηρίξει μόνο του – έχει πέσει προς το πλάι και τα πόδια του κρέμονται.


Κράξιμο από τους χρήστες του Twitter Ένας χρήστης του Twitter μοιράστηκε μια φωτογραφία του διάσημου μοντέλου που μεταφέρει το παιδί της δίπλα σε ένα στιγμιότυπο που κρατά έναν σκύλο, διερωτώμενος: «Γιατί κρατά μικρά αβοήθητα όντα σαν ένα βιβλίο;». Το συγκεκριμένο tweet έχει συγκεντρώσει πάνω από 140.000 likes σε λιγότερο από 24 ώρες και σχεδόν 9.000 retweets.

«Καμία υποστήριξη στο λαιμό» έγραψε κάποιος με έναν άλλο να αναρωτιέται: «Πώς μπορεί μια μητέρα να κρατά έτσι το μωρό της;». Ορισμένοι άλλοι πρότειναν ότι κρατούσε το μωρό σαν «αξεσουάρ». «Είναι σαν να το χρησιμοποιεί για αξεσουάρ» επέμεινε κάποιος. «Τα κρατά σαν αξεσουάρ, χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που πίστευε ότι ήταν παράξενο» συμφώνησε κάποιος άλλος.

Την ίδια ώρα, κάποιοι άλλοι χρήστες πρότειναν πως η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ήθελε να επιδείξει το σώμα της μετά τον τοκετό, γι’ αυτό και έβαλε το μωρό στο πλάι. «Επειδή είναι απλώς ένα στήριγμα για τη φωτογραφία της και δεν θέλει τίποτα να κρύβει το σώμα της… κάπως περίεργο αν σκέφτεσαι πάρα πολύ». Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/emili-rataikofski-kraximo-pos-krata-gio-tis



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.