Σκάνδαλο με τη πρώην του Ατζούν – Η απάντηση της Σεϊμά για τον απατεώνα μελλοντικό σύζυγό της

featured image

Κάτι ήξερε ο Ατζούν που τη χώρισε… Η πρώην του και μητέρα της κόρη τους, Σειμά Σουμπάσι ετοιμαζόταν να παντρευτεί αφού είπε “ναι” στην πρόταση γάμου του Μοχάμεντ Αλσαλούση ο οποίος της πρόσφερε ένα πανάκριβο μονόπετρο. Η γνωριμία του βέβαια μετρούσε μόλις λίγους μήνες.

Όμως προχτές άλλαξαν όλα αφού έγινε γνωστός ο ξαφνικός χωρισμός τους. Σύμφωνα με τα Τουρκικά μέσα, η Σειμά ανακάλυψε πως ο Αιγύπτιος δεν το φυσούσε το χρήμα και έκρυβε στοιχεία της ταυτότητας του.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Μπάμπη γερά ως την λευτεριά»: Σάλος με Fan Page σελίδα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα social media!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Το τελευταίο κομμάτι του παζλ για το κίνητρο… δίνει το “στικάκι” της Καρολάϊν

Η εφημερίδα Sabah, αναφέρει πως δεν ανήκε στις οικογένειες δισεκατομμυριούχων της Αιγύπτου και δεν είναι επιχειρηματίας, ενώ στη χώρα του δεν ήταν γνωστός παρά την οικονομική του ευρωστία.


Η απάτη που είχε στήσει ο Μοχάμεντ και στην οποία έπεσε θύμα η πρώην του Ατζούν άρχισε να ξετυλίγεται λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση του δαχτυλιδιού αρραβώνων που της προσέφερε στην πρόταση γάμου που της έκανε στο Μπαλί.

Η Σειμά έσβησε όλες τις φωτογραφίες τους από το Instagram της χθές αργά έκανε τη πρώτη ανάρτηση- απάντηση της. Ποζάρει αγκαλιά με τη κόρη της και γράφει «Δεν υπάρχουν λόγια να σας περιγράφω τι πέρασα, όσο είμαστε καλά εμείς, είμαι καλά. Είσαι το φως μου, ο ήρως μου» 1 «Τα νέα που κυκλοφορούν σήμερα και αφορούν τον χωρισμό μου δεν είναι αληθινά. Να χωρίσαμε τις ζωές και μα ζητώ από τα media να σεβαστούν την προσωπική μας ζωή μας. Δεν θέλω να προσθέσω τίποτα περισσότερο σχετικά με αυτό το ζήτημα».

 

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.