Πάνος Βλάχος: Η αποστομωτική απάντηση στον Λοβέρδο – «Μην γίνεις σαν τον Γιάννη»

featured image

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο δημοφιλής ηθοποιός Πάνος Βλάχος, τοποθετήθηκε για όσα ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια, διά στόματος Γιάννη Λοβέρδου, για το ζήτημα της συνεπιμέλειας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Λοβέρδος υποστήριξε μεταξύ άλλων, πως ένας σύζυγος που κακοποιεί τη μητέρα έχει δικαίωμα να βρίσκεται κοντά στο παιδί.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κρήτη: Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη που εμφάνισε θρομβοπενία μετά τον εμβολιασμό με Astrazeneca

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νερά – Δεν βρέθηκε ξένο DNA πάνω στην Καρολαϊν

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός έγραψε: « Ο Γιάννης πιστεύει οτι κάποιος που έδερνε ή κακοποιούσε τη σύζυγο τους, μπορεί να γίνει καλός πατέρας. Ο Γιάννης είναι επικίνδυνος. Μη γίνεις σαν τον Γιάννη».


«Μπορεί να χώρισα τη γυναίκα μου και να έχω πάθος εναντίον της. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είμαι κακός πατέρας. Όπως αντίστροφα, μια γυναίκα, η οποία και στον άντρα της την απατά ή την έδερνε, την κακοποιούσε, και έχει μίσος εναντίον του πρώην άντρα της, όμως παρόλ’ αυτα  έχει το παιδί το δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δυο γονείς του» είπε επι λέξη ο βουλευτής.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, υποστήριξε πως απομονώθηκε απόσπασμα από την ομιλία του και ότι ο ίδιος ήταν ανέκαθεν κατά της βίας.

«Με γνωρίζουν 35 χρόνια ως δημοσιογράφο. Έχω μιλήσει πάντα κατά της βίας. Θεωρώ την ενδοοικογενειακή βία μία από τις φρικτότερες μορφές βίας που υπάρχουν. Επομένως όσα γράφτηκαν για εμένα είναι αστεία. Πόσοι έχουν δει όλη την ομιλία και δεν απομόνωσαν μόνο αυτή τη φράση;

Αυτό το νομοσχέδιο που ήρθε είναι για την επιμέλεια των τέκνων μετά από ένα σκληρό διαζύγιο. Η κυβέρνηση αποφάσισε να μην παρέμβει δεσμευτικά για τον φυσικό δικαστή. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και κρίνεται από τα δικαστήρια. Έλεγα πως η Βουλή δεν μπορεί να αποφασίσει για κάθε περίπτωση ξεχωριστά», τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

Η ανάρτηση του Πάνου Βλάχου

Πάνος Βλάχος ανάρτηση [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.