Η σπαρακτική αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του 32χρονου για την πολυαγαπημένη του Καρολάιν

featured image

Με μια φωτογραφία από την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους προσπαθεί, ενδεχομένως, να «ξορκίσει» το κακό που τούς βρήκε

«Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου», είναι οι επτά λέξεις που συνοδεύουν τη σημερινή ανάρτηση του 32χρονου στο Instagram, με την οποία αποχαιρετά δημόσια την πολυαγαπημένη του σύζυγο και μητέρα του παιδιού του, Καρολάιν.  


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσπά ο Βαρδινογιάννης για Αλιμόνου: – “Δεν μπορώ να δίνω 34.000 ευρώ το μήνα”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άλμπερτ Μπουρλά: «Και τρίτη δόση του εμβολίου μετά από 8 μήνες»

Φυσικά, η εν λόγω ανάρτηση δεν θα μπορούσε παρά να περιλαμβάνει μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, εκείνη του γάμου τους σε παραλία της Πορτογαλίας, σε μια προσπάθειά του, ενδεχομένως, να «ξορκίσει» το αναπάντεχο κακό που τούς βρήκε.


Αυτή ήταν και η πρώτη ανάρτηση του 32χρονου πιλότου μετά την άγρια δολοφονία της γυναίκας του και ενώ το Σάββατο παραβρέθηκε στην κηδεία της στην Αλόννησο. Ο χαροκαμένος σύζυγος και πατέρας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αστυνομικές αρχές, που δεν έχουν σταματήσει να αναζητούν τα στοιχεία που θα συνθέσουν το παζλ των όσων έγιναν, ευελπιστώντας να τους οδηγήσουν στις συλλήψεις των ενόχων.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, εξάλλου, ο 32χρονος θα βρεθεί εκ νέου στην Ασφάλεια για κατάθεση, με την ελπίδα πως θα μπορέσει να θυμηθεί ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες από το μοιραίο βράδυ.

Τραγούδι στη μνήμη της Καρολάιν

Το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγο πριν η γη της Αλοννήσου υποδεχτεί για πάντα την αδικοχαμένη 20χρονη μητέρα, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μεταδόθηκε για πρώτη φορά ένα τραγούδι που έφτιαξαν οι φίλοι της Καρολάιν, αφιερωμένο στη μνήμη της.

Μάλιστα, η -γεννημένη στη Σκόπελο– Ζήνα Κουτσελίνη «έσπασε» και, προς στιγμήν, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, αναφερόμενη στην άτυχη κοπέλα που μεγάλωσε, όπως και οι ίδια, σε νησί των Σποράδων.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ και ακούστε το τραγούδι:

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.