Survivor: Έτσι ξεκίνησε ο καυγάς Ηλία και Αλέξη, «μη μου σπας τα @ρ…@ σκουπίδι» (vids)

featured image

Βαριές κουβέντες χρησιμοποίησε ο Ηλίας Μπόγδανος κατά του Αλέξη Παππά στο Survivor, με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να κοντέψουν να πιαστούν στα χέρια.

Μια μεγάλη ένταση παρακολουθήσαμε στο τρέιλερ του Survivor, ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Αλέξη Παππά. Ωστόσο, τα πράγματα όπως φάνηκαν από το αποψινό επεισόδιο ξέφυγαν, με τον Αλέξη να προκαλεί τον Ηλία, τον τελευταίο να χρησιμοποιεί βαριές εκφράσεις και τους ψυχραιμότερους να τους συγκρατούν λίγο πριν πιαστούν στα χέρια.

Νωρίτερα οι παίκτες είχαν μια αρκετά ήρεμη συζήτηση στην καλύβα προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους έτσι ώστε η ομάδα του να αφήσει πίσω τις εντάσεις.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δολοφονία Καραϊβαζ – Συμβόλαιο θανάτου με άρωμα… Κολομβίας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δολοφονία Καραϊβάζ: Συγκλονίζει γειτόνισσα – «Του έδωσαν και χαριστική βολή»

Λίγο πριν από την έναρξη του αγωνίσματος επάθλου, ο Αλέξης αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με τον Ηλία στην παραλία. Ωστόσο, ο ηθοποιός κατάφερε να τον βγάλει για μια ακόμα φορά εκτός εαυτού.

Ο Ηλίας ισχυρίστηκε ότι ο Αλέξης διαστρεβλώνει τα λόγια, κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος.


Α.Π.: Έγινε με προσπάθεια επικοινωνίας με τον Ηλία και μου είπε ότι με θεωρεί ως τον άνθρωπο που δημιουργεί τις εντάσεις. Μου είπε ότι δεν τον νοιάζει το μήνυμα που έδωσε ο κόσμος κι ότι είχα δίκιο για τον James… Δεν μου μιλάς ξεκάθαρα. Η στάση μου φαίνεται διπλωματική και θα σε ψηφίζω. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει και που κάνει και θα είσαι ο πρώτος που θα ψηφίσω.

Η.Μ.: Αυτό που είπα είναι ότι δεν μπορώ να μείνω κολλημένος κι εμμονικός γιατί οι άνθρωποι αλλάζουν. Κατ’ αρχάς τσίλαρε γιατί σου μιλώ πολύ όμορφα.

Α.Π.: Αν ήθελες να γνωρίσεις ποιος είναι ο Αλέξης, θα ερχόσουν να μου μιλήσεις. Τώρα δεν θέλω να με μάθεις.

Η.Μ.: Δεν έχουμε χημεία. Εγώ αν είμαστε οκ και δεν έχουμε εντάσεις, δεν θα σε ψηφίζω για κάποιο λόγο. Γιατί πρέπει να είμαι με κάποιον; Δεν είμαι με κανένα. Είσαι απίστευτος, φαίνεται ξεκάθαρα ότι θέλεις να δημιουργείς πράγματα.  Δεν σου μιλώ, με σύγχυσες πάλι. Ψήφισέ με όσο θέλεις ρε φίλε δεν με νοιάζει αλλά μην μου σπας τα α…α. Με ενοχλείς, έχεις θέμα με εμένα. Γιατί θέλεις να με πριζώσεις; Με τον άνθρωπο που μας έχετε φέρει, μας έχει πρήξει. Δεν σε ξαναβλέπω τελείωσες. Φύγε από εδώ βλάκα.

Α.Π.: Γιατί φωνάζεις; Πρόσεχε πως μιλάς. Για χαλάρωσε. Τι θα κάνεις; Θα τα χτυπήσεις όλα;

Η.Μ.: Καταφέρνει και με βγάζει από τον εαυτό μου, το μηδενικό, το σκουπίδι. Γιατί με ενοχλείς. Εσύ έχεις θέμα με εμένα ρε φίλε. Δεν σε ξαναβλέπω ποτέ τελείωσε.

Α.Π.: Δεν σε έβρισα καθόλου. Τι συμπεριφέρεσαι έτσι;

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.