Μετά τον πατέρα της Σαλαγκούδη, ο Τριαντάφυλλος έπιασε τον πατέρα του Γαλακτερού (vid)

featured image

O Παύλος Γαλακτερός αποκάλυψε τι του είπε ο Τριαντάφυλλος για τον πατέρα του, προκαλώντας τις αντιδράσεις των υπόλοιπων παικτών του Survivor.

Ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται για ακόμα μία φορά στο επίκεντρο κριτικής και στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, όπως φαίνεται από το τρέιλερ του ΣΚΑΙ.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμαζευτα η Στεφανίδου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτός βίασε τα 10χρονα κορίτσια στο Περιστέρι

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Η Σαλαγκούδη βρήκε 6 χιλιάδες υβριστικά μηνύματα στο κινητό της

Αφορμή αυτή την φορά αποτέλεσε κάτι που είπε στον Παύλο Γαλακτερό για τον πατέρα του, Νάσο, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις μεταξύ των παικτών της κόκκινης ομάδας.


Μάλιστα, το σκηνικό αυτό έρχεται την ίδια περίοδο που η Ανθή Σαλαγκούδη αναφέρεται συνεχώς στα όσα είχε πει ο γνωστός τραγουδιστής για τον δικό της πατέρα.

«Τον σεβόμουν μέχρι…» Το video λοιπόν ξεκινάει με τον ίδιο τον Παύλο Γαλακτερό να μιλάει και να αναφέρεται στην αλλαγή συμπεριφοράς του Τριαντάφυλλου, λέγοντας: «Καθώς περνούσαν οι μέρες συνέχισα να τον σέβομαι με τον ίδιο τρόπο. Μέχρι την ημέρα που ψηφίστηκε. Εκείνη την ημέρα άλλαξαν όλα και ξαφνικά το παίζει ντίβα», ενώ αμέσως μετά το πλάνο τον βρίσκει να είναι στην παραλία και να μιλάει με Ασημακόπουλο και Παπαδόπουλο όπου τους λέει: «Ο Τριαντάφυλλος νομίζει οτι ξέρει τον πατέρα μου χρόνια, ενώ έχουν βρεθεί τρεις φορές».

Στη συνέχεια, ακούγεται ο Ηλίας Μπόγδανος να λέει: «Τολμάς να πεις οτι εγώ τον ξέρω τον πατέρα σου και θα στα πει ο ίδιος, επειδή έχει πάει δύο φορές σε live», με τον ίδιο τον Τριαντάφυλλο να τονίζει: «Θεωρώ οτι τον Παύλο μερικές φορές τον χρησιμοποιούν στρατηγικά για να νευριάσω και να δείξω κάτι. Να, εσύ ο πιο μεγάλος τα βάζεις με έναν πιο πιτσιρικά».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.