Τροχαίο στη Βουλή: «Τελείωσε το παιδί μου, θα δώσουμε τα όργανά του»

featured image

Συντετριμμένες η μητέρα και η αδελφή του 23χρονου οδηγού μοτοσικλέτας που ενεπλάκη στο τροχαίο έξω από τη Βουλή, δηλώνουν ότι ο Ιάσονας «έφυγε» και ψάχνουν μάρτυρες για να εξακριβώσουν τι συνέβη.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Τα social media κάνουν κακό στη Δημοκρατία», λέει ο Μητσοτάκης (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Ξεφτιλίζουν τον Κόρομι : «Όχι κορο… κορασίδα είσαι μαζί με τον κ@λοτρυπιδόπουλο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πέρασαν απο “κορδέλα” τον Ασημακόπουλο. ” Γελοίε… ρουφιάνε… κ@λώπο@στρα”

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ALPHA, η μητέρα του 23χρονου δήλωσε: «Τελείωσε το παιδί μου, πάει. Είναι… Tελείωσε. Νεκρός είναι. Θα δώσει τα όργανά του. Θα γίνει δωρητής οργάνων και θα γίνει αύριο το πρωί αυτό. Εγώ, αυτόν θέλω πίσω, δεν θέλω κάτι άλλο. Και είπα επειδή είναι τόσο καλό παιδί, ήταν τόσο καλό παιδί και έδινε σε όλους, να δώσει τα όργανά του, να δώσει την ευτυχία του και την αγάπη του και την ευαισθησία του, να δώσει σε κάποιον άλλον άνθρωπο. Και εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι που θα πάρουν τα όργανά του να είναι νέα παιδιά, ζήτησα να είναι, αλλά δεν μπορώ να διαλέξω και να ζήσουν ευτυχισμένοι και να πάρουν έστω λίγο από την ευαισθησία του και να χαρούν».


Η αδερφή του 23χρονου είπε πως ο Ιάσονας «ήταν πάντα πάρα πολύ καλός και το μόνο που ήθελε ήταν το καλό για όλους και αυτό αποφασίσαμε και εμείς να κάνουμε να βοηθήσουμε κάποιους άλλους. Ζητάμε να βρεθούν αυτόπτες μάρτυρες για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη διαδικασία που πρέπει από εδώ και πέρα. Χρειαζόμαστε μάρτυρες για να εξακριβώσουμε τι συνέβη. Συγκεκριμένα ένα ταξί το οποίο ήταν ακριβώς μπροστά και αφού έγινε το ατύχημα, έφυγε. Ψάχνουμε αυτόν τον ταξιτζή συγκεκριμένα».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.