Αυτή είναι η Κρίστι – Κάθε φορά που βλέπει έναν ωραίο άντρα … “ξεραίνεται”

featured image

Η , 32 ετών, από το Northwich, Cheshire, έχει διαγνωστεί με καταπληξία – μια ξαφνική παράλυση των μυών που μπορεί να προκληθεί από οποιοδήποτε έντονο συναίσθημα όπως ο θυμός, το γέλιο και ο φόβος.

Η πάθηση σχετίζεται συνήθως με τη ναρκοληψία, μια διαταραχή του ύπνου και οι επιθέσεις συνήθως διαρκούν λιγότερο από δύο λεπτά. Η μητέρα των δύο παιδιών αναγκάζεται να κρατήσει το κεφάλι της σκυμμένο στους δημόσιους χώρους για να αποφύγει να τραυματιστεί όταν τα γόνατά της λυγίσουν.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το προκλητικό βίντεο της Καλογρίδη για την επανάσταση και το κράξιμο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τέλος το Survivor για την Μαριαλένα; Το πρόβλημα υγείας του πατέρα της

Η Κρίστι είπε: «Είναι τόσο ντροπιαστικό. Ήμουν μια φορά για ψώνια και είδα κάποιον που φαινόταν ωραίος, και τα πόδια μου απλά έπαψαν να με στηρίζουν και έπρεπε να προσκολληθώ στον ξάδερφό μου για να καταφέρω να σταθώ όρθια».

Και συνεχίζει:

«Αν δω κάποιον που βρίσκω ελκυστικό, τα πόδια μου δεν με βαστάνε, προσπαθώ να μην βάλω τον εαυτό μου σε καταστάσεις όπου θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο ή προσπαθώ να κρατήσω τα μάτια μου κάτω για τη δική μου ασφάλεια».

Κατά μέσο όρο, η Κρίστι έχει πέντε επιθέσεις καταπληξίας ανά ημέρα, αλλά μπορεί να έχει έως και 50 σε μια κακή ημέρα, καθιστώντας δύσκολη την έξοδο της από το σπίτι.

[/expander_maker][gs-fb-comments]

[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.