Ο Κωστάκης… ο κουνιστός… ο πιλότος, η κοκαϊνη και ο κατ’ οίκον περιορισμός

featured image

Τι είχαμε χθές το απόγευμα απο το δικαστικό ρεπορτάζ; Ότι το παρεάκι με την κοκαϊνη απο τα Βόρεια προάστια απάρτιζαν ένας Αλβανός φωτογράφος, ένας πιλότος και ο Κωστάκης ο σχεδιαστής μόδας. 

Ο Αλβανός προφυλακίστηκε. Ο Πιλότος πλήρωσε εγγύηση 8 χιλιάρικα για να μην πάει κι αυτόν στη “μπουζού” και ο Κωστάκης μετά απο διαφωνία Εισαγγελέα και Ανακριτή έμεινε σπίτι του σε κατ οίκον περιορισμό. Σε καραντίνα δηλαδή.

 

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Τα social media κάνουν κακό στη Δημοκρατία», λέει ο Μητσοτάκης (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Ξεφτιλίζουν τον Κόρομι : «Όχι κορο… κορασίδα είσαι μαζί με τον κ@λοτρυπιδόπουλο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πέρασαν απο “κορδέλα” τον Ασημακόπουλο. ” Γελοίε… ρουφιάνε… κ@λώπο@στρα”

Για να μην λέμε ότι θέλουμε και να σταματήσουν κάποιοι να λένε ονόματα απο εδώ και απο εκεί ο Κωστάκης είναι σχετικά νέος σχεδιαστής μόδας. Χαριτωμένος… του αρέσει να κουνιέται και να λυγιέται και πολύ πολύ περίεργος.
  • Δεν είναι αυτό που λέμε καλή αδερφή ψυχή. Και το κοκό το έμαθε εδώ και χρόνια απο έναν φίλο του με τον οποίο είχε μάλιστα ερωτικές σχέσεις. Ήθελε απο μικρός να “την ακούσει”. Θεωρούσε πώς έτσι του ερχόταν έμπνευση. 
Βεβαίως στο κύκλωμα εμπλέκονται πολλοί αγοραστές. Και τραγουδιστές και μοντελάκια και πανελίστες… αλλά και παίκτες ριάλιτι… και μάλιστα των τελευταίων σεζόν.

nassosblog.gr [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.