Νέα Σμύρνη: «Ξήλωσαν» τον διοικητή της ΔΙΑΣ μετά τα χτυπήματα στον 29χρονο (vid)

featured image

Απομακρύνθηκε από την ηγεσία της ΔΙΑΣ ο μέχρι πρότινος διοικητής της ομάδας. Άλλος συνάδελφός του θα πάρει αυτή τη νευραλγική θέση.

Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ απομάκρυνε τον αστυνομικό διευθυντή και διοικητή της ομάδας ΔΙΑΣ μετά τον ξυλοδαρμό του νεαρού άνδρα στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή 7 Μαρτίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται άλλος συνάδελφός του να αναλάβει τη συγκεκριμένη νευραλγική θέση.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμαζευτα η Στεφανίδου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτός βίασε τα 10χρονα κορίτσια στο Περιστέρι

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Η Σαλαγκούδη βρήκε 6 χιλιάδες υβριστικά μηνύματα στο κινητό της

«Φαίνεται πως μετά από απόφαση των επικεφαλής της Ελληνικής Αστυνομίας, θα απομακρυνθεί ο διοικητής της ΔΙΑΣ. Να υπενθυμίσουμε πως με αφορμή το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη, όπου αστυνομικός που υπηρετεί στην συγκεκριμένη ομάδα ξυλοκόπησε έναν νεαρό πολίτη χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι απ’ ότι φαίνεται, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν και τα επεισόδια και να έρθει και ο τραυματισμός του ειδικού φρουρού της ομάδας ΔΡΑΣΗ. Έτσι έχει απομακρυνθεί και αναμένεται να δούμε ποιος θα πάρει την θέση του σ’ αυτή τη νευραλγική υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ», ανέφερε ο δημοσιογράφος του Mega.


«Ο πόνος ήταν αφόρητος»

Ο νεαρός άνδρας που χτυπήθηκε είχε περιγράψει τι συνέβη όταν διαμαρτυρήθηκε στην Αστυνομία για την επιβολή προστίμου σε δύο οικογένειες που είχαν βγει βόλτα στην περιοχή.

«Έχω μώλωπες και εκδορές παντού, στον αστράγαλο, στην κνήμη, στους μηρούς, στους γλουτούς, στην πλάτη. Μου έκαναν κεφαλοκλείδωμα για να μην μπορώ να αναπνεύσω, τραβήχτηκε ο αυχένας μου. Και το αποκορύφωμα όλων ήταν ότι με χτύπησαν με το μεταλλικό, πτυσσόμενο κλομπ, το οποίο γύρισαν ανάποδα, στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Εκεί ο πόνος ήταν αφόρητος», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο 29χρονος σύμφωνα με το MEGA, που αναμετέδωσε αποσπάσματα από τη συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.