Ελένη Φιλίνη: «Κοκκαλώνεις και λες “τώρα ουρλιάζω”» - Η παρενόχληση που δέχτηκε στα 17 της

featured image

Η Ελένη Φιλίνη εξομολογήθηκε, μιλώντας στον Alpha, την παρενόχληση που δέχτηκε όταν ήταν στην τρυφερή ηλικία των 17 χρονών.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε για το πιο ακραίο περιστατικό που έχει βιώσει μέχρι σήμερα σε όλη την καλλιτεχνική της πορεία.

Το πρώτο σοκ που πέρασε η Ελένη Φιλίνη ως μοντέλο, ανήλικη ακόμη

«Tο πρώτο σοκ που πέρασα, όταν ξεκίνησα ως μοντέλο, ήταν σε ηλικία 17 ετών. Ανήλικη. Ένα μεσημέρι που πήγαινα να δοκιμάσω ρούχα σε βιοτεχνία που ήταν μέσα 40 άνθρωποι. Ξαφνικά βγαίνω, μόλις είχα βάλει τα καινούργια ρούχα και βρίσκω αυτόν τον άνθρωπο ολόγυμνο μπροστά μου» αποκάλυψε η Ελένη Φιλίνη.

Ποια ήταν η αντίδραση της Ελένης Φιλίνη στην παρενόχληση που δέχτηκε


«Κοκκαλώνεις και λες, τώρα ουρλιάζω! Η πρώτη αντίδραση είναι να φωνάξω. Παθαίνω έναν πανικό και αυτομάτως μου ήρθε στο μυαλό η γυναίκα του. Η αντίδραση μου ήταν να βουτήξω ένα μπουκάλι με ουίσκι, που το είχε πάνω στο γραφείο και τον απείλησα ότι θα του το φέρω στο κεφάλι. Φυσικά ούτε ξαναπήγα εκεί. Θα μπορούσα να ανοίξω την πόρτα, να φωνάξω την γυναίκα του και να πλακωθούν. Δεν το είπα πουθενά τότε, το είπα πολύ αργότερα στη μητέρα του. Ήταν σοκαριστικό για μένα» υπογράμμισε η Ελένη Φιλίνη.

Η Ελένη Φιλίνη δέχτηκε και δεύτερη παρενόχληση στη δραματική σχολή

Επιπροσθέτως, η ηθοποιός δέχτηκε παρενόχληση και στο δεύτερο έτος στη δραματική σχολή, από κάποιον παραγωγό ταινίας, στην οποία επρόκειτο να συμμετάσχει, ο οποίος της είχε πει χαρακτηριστικά «εγώ κάνω κουμάντο στην ταινία, εγώ τα κανονίζω όλα, αν δεν έρθεις μαζί μου δεν θα κάνεις ποτέ το ρόλο. Ε δεν τον πήρα ποτέ το ρόλο» επεσήμανε η Ελένη Φιλίνη.

«Δεν νομίζω πως υπάρχει χώρος που δεν έχει υπάρξει σεξουαλική παρενόχληση και σε γυναίκες και σε άντρες» κατέληξε η ηθοποιός.

Πηγή: www.enimerotiko.gr[gs-fb-comments]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.