Ντελιβεράς ήρωας έπιασε στον αέρα παιδί που έπεφτε από τον 12ο όροφο

featured image

Διάσωση παιδιού: Ένας ντελιβεράς από το Βιετνάμ κατάφερε να σώσει ένα νήπιο που έπεσε από το μπαλκόνι 12ου ορόφου πολυκατοικίας. Όπως είναι φυσικό, ο 31χρονος χαρακτηρίστηκε ήρωας από τα ΜΜΕ.

Διάσωση παιδιού: Τι ακριβώς συνέβη

Ο Νγκουέν Νγκόκ Μανχ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του σε δρόμο της πρωτεύουσας του Βιετνάμ, Ανόι.  Ο 31χρονος άντρας, περίμενε να κάνει μια παράδοση όταν άκουσε ένα παιδί να κλαίει. Μια γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει έντρομη και εκείνος βγήκε να δει τι συμβαίνει. Στην αρχή νόμιζε ότι κάποιο παιδί απλά γκρίνιαζε. αλλά συνειδητοποίησε πως συνέβαινε κάτι άλλο.


«Είδα ένα κοριτσάκι να σκαρφαλώνει το κάγκελο του μπαλκονιού» σε απόσταση 50 μ. από το έδαφος, δήλωσε ο 31χρονος. Στη συνέχεια, ο άντρας βγήκε έξω από το αυτοκίνητο και σκαρφάλωσε σε μια τέντα του κτιρίου, για να είναι πιο κοντά σε περίπτωση που έπεφτε το κοριτσάκι. «Ανέβηκα σε μια οροφή ύψους δύο μέτρων για να βρω καλύτερη θέση να πιάσω το παιδί», ανέφερε τρέμοντας ακόμη από το συμβάν.

Διάσωση παιδιού: Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Την ώρα που το παιδί άρχισε να πέφτει, ο ντελιβεράς γλίστρησε, αλλά πετάχτηκε μπροστά, ελπίζοντας να εμποδίσει τουλάχιστον την κατευθείαν πτώση της στο έδαφος. «Ευτυχώς το μωρό έπεσε στα χέρια μου. Το αγκάλιασα βιαστικά και μετά είδα να βγαίνει αίμα από το στόμα της. Ήταν τρομακτικό». Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Εθνικό Νοσοκομείο Παίδων του Βιετνάμ, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πάθει εξάρθρωση στο γοφό, αλλά κανέναν άλλο τραυματισμό και της έβαλαν γύψο.

Πηγή: www.enimerotiko.gr



[gs-fb-comments]



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.