Ο Ypo «μανούριασε» με την Στεφανίδου: «Έτσι καταλήγουν τα παιδιά να μιλάνε για όπλα» (vid)

featured image

O Ypo φιλοξενήθηκε από την Τατιάνα Στεφανίδου και οι δηλώσεις του πήραν περίεργη τροπή προς το τέλος.

Την άποψή του σχετικά με την περίπτωση του Lamanif και την κόντρα που είχε ανοίξει πριν την εξαφάνισή του με άλλον ράπερ, κλήθηκε να δώσει ο Ypo στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Μόνο που η συζήτηση που είχαν στον αέρα του Alpha άρχισε να ξεφεύγει, όταν η κουβέντα που πήγε στο lifestyle της trap, με τον γνωστό ράπερ να αναφέρεται στα βαθύτερα αίτια, κάνοντας ουσιαστικά λόγο για απαξίωση της νεολαίας…

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Του έφυγε του κτηνοτρόφου… και κάρφωσε τη σχέση του με την Άννα Μαρία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πέτρος Φιλιππίδης: Οι καταγγελίες φτάνουν τις 100 – Δικηγόροι του γυρίζουν την πλάτη

Με αφορμή μάλιστα το θέμα που προέκυψε με το νέο εκπαιδευτικό νομοσχέδιο που πέρασε την επόμενη εβδομάδα και την σύγκριση των ελληνικών πανεπιστημίων με τα ιδιωτικά κολέγια, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος…


  • Τατιάνα Στεφανίδου: Είναι μία τάση αυτών των καλλιτεχνών να δημιουργούν κόντρες, να δείχνουν οτι ανήκουν στον υπόκοσμο; Που μπορεί να μην ανήκουν και να είναι παιδάκια που βγήκαν από το προστατευτικό περιβάλλον των οικογένειών τους.
  • YpoΤώρα συμφωνούμε κυρία Στεφανίδου γιατί υπάρχουν 15 χρονών παιδιά που κάνουν ραπ, που λένε οτι έχουν 500 άλογα αυτοκίνητο, 606.000 ευρώ η ζάντα αλουμινένια και δεν έχουν δίπλωμα. Είναι γενικότερο το κακό. Ζούμε σε μία κοινωνία… Περάσαμε δύο καραντίνες. Ο κάθε ένας δεν έχει δουλειά και ψάχνει από εδώ και από εκεί πως θα βγάλει cloud ή πως θα ανέβει να βγάλει λεφτά. Φανταστείτε πως αν εμείς οι ράπερς κάνουμε αυτό που κάνουμε στον δρόμο, η κυβέρνηση έχει βάλει αστυνομία μέχρι και στα πανεπιστήμια, στους φοιτητές. Πόσω μάλλον σε εμάς τους ράπερ.
  • Τατιάνα ΣτεφανίδουΠροφανώς είναι στην κουλτούρα της μουσικής, της παραβατικότητας, της μαγκιάς… Είναι ένα πακέτο όλο αυτό. Εύχομαι να μην φτάνει μέχρι την διαπόμπευση ενός ανθρώπου γιατί μπορεί να στείλει κάποιον στην αυτοκτονία ή στο ψυχιατρείο.
  • YpoΤο ραπ αντικατοπτρίζει την κοινωνία μας αυτή τη στιγμή, είτε το θέλετε, είτε όχι. Έτσι ακριβώς είναι οι νεότεροι. Τη νεολαία την έφεραν σε αυτό το σημείο, να μην της δίνουν παιδεία, να μην της δίνουν δύναμη να πάει να σπουδάσει, να μην της δίνουν ευκαιρίες και να καταλήγουν τα παιδιά να μιλάνε για πιστόλια, για όπλα και πως θα κλέψουν τον άλλον.
  • Τατιάνα Στεφανίδου: Εγώ καταγράφω την άποψή σας, αλλά θεωρώ οτι αντικατοπτρίζει ένα μικρό τμήμα της νεολαίας. 
  • YpoΔεν νομίζω, αν ζήσετε στον δρόμο
  • Τατιάνα Στεφανίδου: Είναι μικρό, είναι παιδιά που διαβάζουν…
  • YpoΠου έχουν πολλά λεφτά, που πάνε στα κολέγια τα ιδιωτικά. Συμφωνώ μαζί σας.
  • Τατιάνα ΣτεφανίδουΔιαφωνώ μαζί σας. Δεν πάνε στα κολέγια. Θέλω να σας πω τις καλύτερες τις επιδόσεις δεν τις έχουν τα παιδιά των κολεγιών, τις έχουν των δημοσίων σχολείων που μπαίνουν στα πανεπιστήμια, που διαπρέπουν. Ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, ναι μπορεί να έχει ροπή προς την παραβατικότητα, αλλά η πλειοψηφία είναι νέα παιδιά με όνειρα που παλεύουν για ένα καλύτερο μέλλον.
  • YpoΣυμφωνώ μαζί σας που παραδεχθήκατε τα δημόσια πανεπιστήμια.​

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.