Αλέξης Κούγιας: Έκλεισε το τηλέφωνο και στην Κατερίνα Καινούργιου - Η αντίδραση της παρουσιάστριας

featured image

Αλέξης Κούγιας: Αντίδραση και στην Κατερίνα Καινούργιου από τον γνωστό ποινικολόγο. Ο ίδιος βγήκε στην εκπομπή για να μιλήσει για την υπόθεση Λιγνάδη. Ωστόσο, μια ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου φαίνεται πως τον ενόχλησε και όπως ακριβώς συνέβη και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή αλλά και στο Πρωινό, έκλεισε το τηλέφωνο.

Α. Κούγιας: Όλα όσα ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος – Λεπτομέρειες για το περισατικό, με την Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια ρώτησε χαρακτηριστικά τον δικηγόρο για μια παλαιότερη δήλωση του, όπου είχε αναφέρει ότι δεν θα αναλάμβανε υποθέσεις με παιδεραστία. Ο Αλέξης Κούγιας τότε απάντησε “Είναι μια υπόθεση που δεν υπάρχει ούτε παιδεραστία, ούτε παιδοφιλία. Για αυτό είμαι συνήγορος. Δεν υπάρχει τίποτα”. Μετά από λίγο, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να του κάνει μερικές ερωτήσεις ακόμη, εκείνος έκλεισε το τηλέφωνο.


Ποια η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου στο κλείσιμο του τηλεφώνου από τον Αλέξη Κούγια.

Μετά τα όσα ανέφερε, ο Αλέξης Κούγιας, η παρουσιάστρια είπε αρχικά: «Πάω να σας κάνω μια πολύ ευγενική ερώτηση, με ευγενικό τρόπο, ούτε σας προσβάλλω ούτε τίποτα. Το έκλεισε επειδή τον ρώτησα; Αν είναι δυνατόν! Μα πείτε μου!».

«Μιλάω με τον πιο ευγενικό τρόπο, κάνω τη πιο φυσιολογική ερώτηση και μου κλείνει το τηλέφωνο. Δεν μπορώ να καταλάβω! Πώς δεν έχει παιδεραστία κ. Κούγια; Πώς δεν έχει παιδοφιλία; Το είπε η κατάθεση, 14χρονα αγόρια ήταν. Για χαζούς μας περνάει; Μίλησα με τον πιο ευγενικό τρόπο» ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου για την αντίδραση που είχε ο Αλέξης Κούγιας.

Α. Κούγιας: Ακολουθεί βίντεο από το συμβάν που έλαβε χώρα στην τηλεόραση του «Open Beyond» και την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Πηγή: www.enimerotiko.gr[gs-fb-comments]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.