Σπύρος Μπιμπίλας για Στεφανίδου: «Για ένα τέτοιο αστειάκι ας μην γίνει και χαμός»

featured image

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε με τον σχολιασμό της Τατιάνας Στεφανίδου στον αέρα της εκπομπής της με αφορμή την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Δεν ξέρω αν είναι χειρότερη η προφυλάκιση για τον Λιγνάδη ή που γνώρισε τον Μπιμπίλα στα στρουμφάκια», είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου. 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να τοποθετηθεί, μέσα από μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας πως «επειδή είμαστε όλοι σε ένταση και πανικό αυτές τις μέρες ας μην οξύνουμε την δύσκολα διαχειρίσιμη αυτή κατάσταση».

«Για ένα τέτοιο αστειάκι ας μην γίνει και χαμός»


«Από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου Τlive, πριν λίγες μέρες… Ένα αυθόρμητο αστειάκι της με γελάκι για την συνεργασία μου με τον Δημήτρη Λιγνάδη στα θρυλικά Στρουμφάκια ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων .Επειδή είμαστε όλοι σε ένταση και πανικό αυτές τις μέρες ας μην οξύνουμε την δύσκολα διαχειρίσιμη αυτή κατάσταση..Ασφαλώς και όλοι έχουμε βρεθεί σε άβολη θέση ακόμα κι οι παρουσιαστές των εκπομπών που προσπαθούν να διεκπεραιώσουν την δουλειά τους μέσα από δύσκολους δρόμους.. Για ένα τέτοιο αστειάκι ας μην γίνει και χαμός, υπάρχουν τόσα άλλα σοβαρά και δυσεπίλυτα στην απρόβλεπτη αυτή κατάσταση», έγραψε σε ανάρτηση του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πηγή: www.enimerotiko.gr[gs-fb-comments]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.