«Καταπέλτης» ο Μάριος Αθανασίου κατά της Λίνας Μενδώνη: Παραιτηθείτε ως ύστατη πράξη αξιοπρέπειας

featured image

Πραγματικός «καταπέλτης» ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου κατά της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη την οποία καλεί να παραιτηθεί, ως «ύστατη πράξη αξιοπρέπειας».

Με αφορμή τα σχόλια της Λ. Μενδώνη για την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ο ηθοποιός τονίζει πως η υπουργός φαίνεται σαν να μην έχει καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιος είναι ο ρόλος της.
Αναλυτικά, στην ανάρτησή του ο Μ. Αθανασίου έγραψε:

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πρίν απο λίγο – Ο Χαϊκάλης ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά και καρφώνει την Ακρίτα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Digea – Κατέβασε τη διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον Φιλιππίδη

«K. Mενδώνη, επειδή οι άνθρωποι που εργαζονται στον πολιτισμο- τομεα που τυγχάνει να έχετε την ευθύνη- έχουν παιδεία, έναν εσωτερικό τρόπο αντίδρασης και μια εκπαιδευμένη ανοχή, δεν αντέδρασαν που δεν βγάλατε κανένα σχέδιο στήριξης, ούτε όταν είπατε ότι εξαντλήθηκε η υπομονή σας (!), ούτε όταν είπατε ότι δεν μπορούν να πάρουν βοήθεια γιατί βγάζουν μαύρα χρήματα, ούτε όταν ανοίξατε χωρίς σχέδιο το καλοκαίρι, ούτε όταν «μαύρισαν λίγο » οι Μυκήνες, ούτε όταν τσιμεντωθηκε η Ακρόπολη.

Μετά την αναφορά σας όμως στο «τοξικό κλίμα » και τις «αντοχές του ανθρώπου » (μιλώντας για τον Διευθυντή του εθνικού θεάτρου, επιλογή του πρωθυπουργού) δείχνετε ότι δεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει, σε ποιο χώρο βρίσκεστε και τι ρόλο παίζει αυτή την στιγμή για την κοινωνία. Σαν ύστατη πράξη αξιοπρέπειας ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.