Πέτρος Φιλιππίδης: Όταν ο «Νικηφόρος» του 50-50 έκανε μαύρο στο ξύλο τον «Αχιλλέα»

featured image

Ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, επανέρχεται στο προσκήνιο ύστερα από την καταγγελία του ηθοποιού Γιώργου Ψάλτου για ξυλοδαρμό κατά τη διάρκεια της παράστασης «Φον Δημητράκης». Ο Γιώργος Ψάλτου, σε συνέντευξή του στο Mega γνωστοποίησε τα περιστατικά ξυλοδαρμού ενώ μάλιστα τόνισε πως είχε φτάσει στο σημείο να βάλει επιθέματα μέσα από τα ρούχα του. «Έτρεμα τη στιγμή που θα βγω στη σκηνή και θα πάω στο θέατρο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Μέχρι την παραμονή της πρεμιέρας υπήρχε ένας εκφοβισμός στον τρόπο που γινόταν η σκηνή, και μου ανακοινώθηκε ότι θα υπάρχει και ξύλο. Ακούς θεατρικό ξύλο και λες «τι μπορεί να είναι;». Το μαρτύριό μου πραγματικά αρχίζει από την επόμενη μέρα. Για τον πρώτο μήνα υπήρχε ένα τηλέφωνο στο γραφείο με το οποίο με βαρούσε στον ώμο και είχα γίνει μελανιάσει. Για τον κύριο Φιλιππίδη αυτό ήταν πολύ διασκεδαστικό. Ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται τι είναι ψεύτικο και τι αληθινό. Κάποιοι γελούσαν, αλλά εγώ κακοποιούμουν εκείνη τη στιγμή».

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης τον χτυπούσε με μένος και κάποια στιγμή χρειάστηκε να βάλει επιθέματα ή έβαζε μέχρι και χαρτί κουζίνας μέσα από τα ρούχα του. «Έτρεμα τη στιγμή που θα βγω στη σκηνή και θα πάω στο θέατρο».


Ψευδείς χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς του Ψάλτου ο Πέτρος Φιλιππίδης

Από την πλευρά του ο Πέτρος Φιλιππίδης χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς του ηθοποιού «ψευδείς και συκοφαντικούς», ενώ υποστηρίζει πως «δεν έχει εκμεταλλευτεί ποτέ θεατρική σκηνή ή οποιοδήποτε έργο για να ασκήσει οποιαδήποτε μορφής βία λεκτική, σωματική ή σεξουαλική».

Όταν ο Φιλιππίδης «έδερνε» τον… Αχιλλέα στο «50-50»

Ωστόσο, η σειρά που παρακολουθήσαμε τον Πέτρο Φιλιππίδη να δίνει «τηλεοπτικό ξύλο» ήταν το «50-50». Καθώς ο ρόλος του ήθελε τον ’’πεθερό’’ να μην εγκρίνει τον ’’γαμπρό’’, με αποτέλεσμα να του κάνει τη ζωή δύσκολη, με κάθε ευκαιρία. Ο Πέτρος Φιλιππίδης, λοιπόν, υποδυόταν τον «Νικηφόρο Ζορμπά» και ο Θάνος Τοκάκης είχε το ρόλο του «Αχιλλέα», του γαμπρού του «Νικηφόρου».

Οι δύο άνδρες, για τις ανάγκες του ρόλου, είχαν αναπτύξει μια σχέση μίσους και… σφαλιάρας, με τον «Αχιλλέα» να βρίσκεται συνεχώς στο στόχαστρο του «Νικηφόρου», ο οποίος δυσκολευόταν να αποδεχτεί ότι η κόρη του, «Ναταλία», είχε παντρευτεί.

Οι σκηνές του Πέτρου Φιλιππίδη με τον τηλεοπτικό «Αχιλλέα»:

Πηγή: www.enimerotiko.gr[gs-fb-comments]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.