Στο στόχαστρο μεγαλοδημοσιογράφος. Τρεις κυρίες σε δικηγόρο για σ3ξουαλική παρενόχληση

featured image

Έχει πολύ δρόμο ακόμη το Ελληνικο #Metoo και δεν έχουμε δει όπως σας γράφω όλες αυτές τις μέρες παρά ελάχιστα. Ήξερα πολλά αλλά αυτά που φθάνουν στ’ αυτιά μου ξεπερνούν πραγματικά κάθε όριο.

Μεγαλοδημοσιογράφος που πριν την κατάρρευση των δύο μεγάλων εκδοτικών συγκροτημάτων ήταν στο απόγειο της καριέρας του και της εξουσίας του την ασκούσε με τον πλέον χυδαίο τρόπο σε νεαρές δημοσιογράφους.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γιάννης Κουκουράκης: – «Όποιος δεν μπορεί να διαχωρίσει τη καύλα που έχει ο που%@ς του…»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ένοχη 35χρονη καθηγήτρια που έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της σε χωράφι (pic & vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το Twitter «ξεσκίζει» την Πολίτη για την χυδαία ανάρτηση-«Φτου σου είσαι και γυναίκα»

Μαθαίνω πως μια περίπτωση, επιτυχημένη συντάκτρια των διεθνών ειδήσεων σήμερα σε κανάλι έχει ήδη περιγράψει αναλυτικά το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε μέσα σε εφημερίδα την περίοδο που βέβαια συνυπήρχε αναγκαστικά με τον συγκεκριμένο «κύριο» και σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας.

Και επειδή ήξερε και άλλες δύο παθούσες οι καταγγελίες αυτή τη στιγμή στο δικηγόρο που θα οδηγηθούν στη συνέχεια στον εισαγγελέα ανέρχονται σε τρεις. Ευτυχώς για τον δημοσιογράφο αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μιντιακής πιάτσας. Συνεχίζει βέβαια να ασκεί επιρροή όχι όμως αυτήν που ασκούσε στο παρελθόν…

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.