3 ώρες διάρκεια, 1 sms τη μέρα: Αυτός είναι ο νέος αριθμός μετακίνησης για ψώνια με click away

featured image

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αριθμός μετακίνησης για click away: Η κυβέρνηση εξετάζει νέο αριθμό μετακίνησης για ψώνια. Αυτός αναμένεται να έχει περισσότερους περιορισμούς. Ο κωδικός αναμένεται να είναι τετραψήφιος και να αφορά, είτε τα ψώνια με click away, είτε με click in shop. Μάλιστα, στον νέο αριθμό θα ισχύουν περιορισμοί, που δεν μπορούσαν να εφαρμοστούν στο 13033. Αναλυτικότερα:

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Λεπτομέρειες για τον νέο αριθμό μετακίνησης για ψώνια, με click away

Ο εν λόγω αριθμός μετακίνησης ήταν με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένος, ώστε να μην μπορούν να εφαρμοστούν «κόφτες» σε περίπτωση κατάχρησης κάποιου κωδικού. Οι ουρές άλλωστε που παρατηρήθηκαν σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πρωτεύουσας όταν άνοιξαν τα καταστήματα χωρίς ραντεβού, ανησύχησαν ιδιαιτέρως την κυβέρνηση και τους ειδικούς, καθώς αρκετοί πολίτες έκαναν αλόγιστη χρήση του κωδικού 2 για τα ψώνια τους, στέλνοντας δύο και τρία sms.

Ψώνια μέσω νέου αριθμού μετακίνησης.

Σήμερα αποκαλύπτεται ποιος είναι ο νέος αριθμός μετακίνησης που εξετάζεται και ποιους περιορισμούς θα έχει. Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, ο νέος αριθμός μετακίνησης ενδέχεται να είναι το 13032 ή το 13031. Η μορφή που θα έχει το sms θα είναι παρόμοιο με αυτό στο 13033, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, θα έχει χρονική διάρκεια έως και 3 ώρες και θα μπορεί ο κάθε πολίτης να στέλνει sms μόνο μία φορά μέσα στην ημέρα. Θα υπάρχει δηλαδή «κόφτης» εάν επιχειρήσει κάποιος να στείλει και δεύτερο sms μέσα στην


Προς παράταση lockdown, η Αττική

Μπορεί να έρχεται νέος αριθμός μετακίνησης. Ωστόσο, πληθαίνουν και οι φωνές των ειδικών που κάνουν λόγο για παράταση κατά μίας τουλάχιστον εβδομάδας του Lockdown στην Αττική. Ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης του lockdown κατά μια εβδομάδα στην Αττική άφησε ο καθηγητής Παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Χαράλαμπος Γώγος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, καθώς η κατάσταση δείχνει να έχει σταθεροποιηθεί.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Την ίδια ώρα υπέρ της παράτασης του lockdown στην Αττική και αλλού για τουλάχιστον μια εβδομάδα τάχθηκε και ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος. «Κανείς λογικός άνθρωπος στον χώρο της εντατικής, το βλέπω και με τρόπο ακόμα και τη συζήτηση το άνοιγμα της οικονομίας με τέτοιους όρους» είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1.

«Η Αθήνα πιέζεται πολύ το σύστημα υγείας και τα κρούσματα είναι ανησυχητικά. Είμαστε στη φάση όξυνσης της πανδημίας. Θέλει πολλή προσοχή να μην μας ξεφύγει. Επομένως, είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για άνοιγμα της ανθρώπινης δραστηριότητας. Δεν μπορούμε να την ελέγξουμε. Θα είναι τραγικές οι απώλειες, γιατί εμείς τη ζήσαμε τη σφοδρότητα του δεύτερου κύματος και κάνουμε το σταυρό μας να μην συμβεί στην Αθήνα» πρόσθεσε ο κ. Καπραβέλος.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε τουλάχιστον για μια εβδομάδα παράταση «για να δούμε ότι η κατάσταση σταθεροποιείται και το σύστημα υγείας αντέχει».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News

Πηγή: www.enimerotiko.gr[gs-fb-comments]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.