Τρεις 15χρονοι λιποθύμησαν από το αλκοόλ σε δημοτικό σχολείο στη Βούλα

featured image

15χρονοι: Τρία παιδιά κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και βρέθηκαν αναίσθητα. Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Βούλα. Συγκεκριμένα, έγινε σε δημοτικό σχολείο της περιοχής. Αναλυτικότερα:

Λεπτομέρειες για την υπόθεση

Το περιστατικό σημειώθηκε στο 2ο δημοτικό σχολείο Βούλας. Πρόκειται για δύο αγόρια και ένα κορίτσι. Τα δύο αγόρια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ενώ το κορίτσι ήταν σε λίγο καλύτερη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων στην περιοχή, οι 15χρονοι είχαν καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ. Ο δήμαρχος Βάρης- Βούλας– Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, έκανε λόγο για παιδιά 15 ετών και για ένα φαινόμενο, το οποίο ειδικά αυτή την περίοδο που τα σχολεία είναι κλειστά, βρίσκεται σε πλήρη έξαρση σε πάρα πολλά σχολεία.


Λιποθυμία 15χρονων από το αλκοόλ.

«Μέχρι πριν από λίγο καιρό είχαμε τέτοιου είδους νυχτερινές επισκέψεις μέσα στα σχολεία, με καταστροφές. Αναγκαστήκαμε εδώ και τρία χρόνια να τοποθετήσουμε προηγμένα συστήματα συναγερμού, προστατέψαμε τα σχολεία».

«Αυτά τα παιδιά να πέφτουν αναίσθητα και να τους παρακολουθούν οι γείτονες οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία, που ήρθε, έσπασε τις αλυσίδες, μπήκε μέσα, φώναξε το ΕΚΑΒ, τον δήμο… είναι μια διαδικασία που πολύ δύσκολα χωράει ο νους ενός ανθρώπου», σημείωσε ο δήμαρχος.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο από την τηλεόραση του «ANT1» και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»:

Πηγή: www.enimerotiko.gr[gs-fb-comments]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.